Balaton Sound: Timmy Trumpet exkluzív interjút adott

Forrás: Facebook/Timmy Trumpet -
Balaton Sound Timmy Trumpet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timmy Trumpet Ausztráliából érkezett a Balaton Soundra.

Az ausztrálok szupersztár dj-je attól különleges igazán, hogy előadása alatt élőben trombitál.

Timmy Trumpet Forrás: Facebook/Timmy Trumpet

Most interjút adott a Life.hu-nak, ahol többek közt bemutatta magyar barátnőjét, felfedte magyartudását, de azt is megtudhattuk a művésztől, ha már jazz szakon végzett a zeneiskolában, miért lett mégis csak dj.

Ábel Anita mosolygó strandszelfijétől neked is jókedved leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-abel-anita-strandszelfit-lott.htmlHorvátországban tölti jól megérdemelt pihenését Ábel Anita és családja.TV + Sztárok--VV Mici óriásmellei a Balaton Soundon sem pihennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vv-mici-mellei.htmlSzakítás után a Balaton Soundon próbál meg visszatérni régi életéhez VV Mici. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia ősszel a Sztárban sztárban térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170708-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban-terhet-vissza.htmlLapinformációk szerint Liptai Claudia, aki korábban elárulta, hogy megcsináltatta a melleit, ősszel térhet vissza a TV2-höz a Sztárban sztár című műsor egyik zsűritagjaként. TV + SztárokOrigoVajna Tímea bikinis képe nagyon szexihttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vajna-timea-bikiniben-is-szexi.htmlNagyon dögös ezeken a friss képeken Vajna Tímea.TV + SztárokOrigoAz első fotók a Clooney-ikrekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-george-clooney-ikrei-foto.html32 napja születtek a Clooney-babák, de máris Olaszországba utaztak nyaralni.TV + Sztárok--Így nézett ki 19 évesen Dobó Kata: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170707-igy-nezett-ki-fiatalon-dobo-kata.htmlDobó Kata különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán: megmutatta, hogyan nézett ki élete első fotózásán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.