Állítják: 3 milliót kap Stohl András, pedig alig hallgatják a műsorát

Forrás: Facebook/Morning Show -
Stohl András Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM háza tájáról mostanában leginkább a Sebestyén Balázzsal való pereskedésről szóltak a hírek, most azonban újabb érdekességek láttak napvilágot. Mint ismeretes, Balázsék távozása óta Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András viszik a Morning Show-t, most pedig az is kiderült, mennyiért.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az áprilistól már csak webrádióként működő Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezetik. "Pontos hallgatottsági adatokat szinte lehetetlen beszerezni, de annyit tudni: Stohlék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, az átlag pedig háromezer körül mozog. A számok nem hazudnak,

az online rádiót éppen csak hallgatják.

Erről árulkodik a Facebook-oldaluk is. Bárki megnézheti, igen kevés számú lájkot gyűjtenek, az élő bejelentkezéseiket 14 ezer körül nézik. Összehasonlításképp: Balázsék egy-egy élőzését félmillióan követik. A hallgatottság nem nő, még annak ellenére sem, hogy havi sok millió forintért olyan nagyvadat szerződtettek a reggeli műsorba, mint Stohl András" - írja a Bors.

Újraindult a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel Forrás: Facebook/Morning Show

"Minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább hárommillió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához" - mondta a lapnak egy rádiós körökben mozgó informátoruk. "Miért ne vállalta volna? Akármekkora is a hallgatottság, András ezzel nem bukhat. A legjobb színházakban a legjobb rendezők versengenek érte. Nem beszélve a filmekről, gondoljanak csak a Válótársak harmadik évadára, amit most kezdenek forgatni. Ha vége is lesz a rádiózásnak, neki ez egy fantasztikus kirándulás volt, marha sok pénzért.

A lap megkereste Stohl Andrást, de ő nem kívánt nyilatkozni. Helyette a kolléganője, Pataki Zita beszélt: "A névhasználatról nem tudok mit mondani, az nem a mi ügyünk" - kommentálta az aktuális történést Zita. "Ez a tulajdonos ügye."

Pataki Zita Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, elégedettek. Engem az érdekel, hogy jó legyen a műsor. Műsorvezetőként nem érzem a nyomást. Ha jól elvégzem a dolgom, amire szerződtettek, akkor az jó. Azt nem tudom, hogy kinek mennyi a fizetése, soha életemben nem kérdeztem meg senkitől. Ez üzleti titok. Csak a közalkalmazotti szférában tudtam még tizenhat éve, hogy a tanár kollégám is olyan keveset keres, mint én" - mondta Zita.

Horváth Éva gyászol: Elvesztette hű társáthttp://www.life.hu/sztarok/20170708-horvath-evanak-elpusztult-a-kutyaja.htmlÉva, aki legutóbb egy cuki babafotót posztolt, most egy igencsak szomorú bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoCsajos napot tartottak a Gáspár-lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-gaspar-evelin-es-gaspar-virag-egyutt.htmlInstagram-oldalaik tanúsága szerint Győzike lányai együtt töltötték a szombatot, koktéloztak és napfürdőztek egy belvárosi rooftop bárban.TV + Sztárok--Sarka Kata így üti el az időt a gigadugóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-sarka-kata-igy-uti-el-az-idot-a-dugoban.htmlSúlyos baleset történt az M7-esen, ezért aztán gigadugó alakult ki a Balaton felé. A hatalmas torlódásnak Sarka Kata is áldozatául esett. TV + SztárokOrigoAleska Balatonalmádiban szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170708-aleska-diamond-balatonalmadiban.htmlMint ismeretes, Sáfrány Emese pár hete összeköltözött focista párjával. Most pedig a Balatonon pihennek.TV + Sztárok--Balaton Sound: Timmy Trumpet exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20170708-timmy-trumpet-exkluziv-interju.htmlTimmy Trumpet Ausztráliából érkezett a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Az első fotók a Clooney-ikrekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-george-clooney-ikrei-foto.html32 napja születtek a Clooney-babák, de máris Olaszországba utaztak nyaralni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.