Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
Los Angeles Adele költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. 

Többezer ember volt csalódott, mikor Adele lemondta az utolsó két koncertjét Londonban, ám a hangszálsérülése miatt nem volt más választása.

Most azonban úgy tűnik, hogy az énekesnő visszatér a szülővárosába, sokak nagy örömére. A hírek szerint ugyanis betelt a család hócipője Los Angelessel, ezért a férjével és kisfiával visszaköltöznek Londonba.

Adele és a családja hatalmas döntésre szánta el magát Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Hiába költöttek 7 millió dollárt, azaz közel 2 milliárd forintot családi fészek kialakítására, nem sikerült megkedvelni a környéket. A 29 éves aranytorkú énekesnő szerint az a baj Los Angelessel, hogy túlságosan zajos.

Arról nem is beszélve, hogy Londonban mindössze egy karnyújtásnyira van minden rokona és barátja, ami biztonságérzetet ad a számára - írta meg a DailyMail.

Adele bejelentette: Nem turnézik többé

Adele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, az okokról pedig egy komplett közönség hallatára, kendőzetlen őszinteséggel vallott. Olvass tovább itt...

Két kisbabával pózolt Hosszú Katinka: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170709-hosszu-katinka-ket-kisbabaval-fotozkodott.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára Hosszú Katinka. Ilyenben még biztosan nem volt korábban része. TV + Sztárok--Felismered a sztárokat a fülükről? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kviz-ki-van-a-kepen.htmlMennyire vagy jó megfigyelő? Egyetlen porcikájáról felismered a kedvenc hírességedet? Teszteld le nálunk a tudásodat! TV + SztárokOrigoExkluzív: a Balaton Sound szexi tárja, Dua Lipa nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-dua-lipa-exkluziv-interjut-adott.htmlAz idei Balaton Sound is bővelkedett sztárfellépőkben. Nem egy adott interjút a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, köztük van a dögös Dua Lipa is, akinek meggyűlt a baja a rendőrökkel! TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela csak az Édes Élet miatt házasodtak volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170710-berki-krisztian-es-hodi-pamela-az-edes-elet-miatt-hazasodtak-volna.htmlAz Édes Élet szerkesztői találták ki, hogy Berki Krisztiánnak és Hódi Pamleának össze kell házasodnia. Ezzel a nagy durranással zárult volna le a nyár utolsó évada, de valami közbejött... TV + SztárokOrigoGubík Ági otthagyja a Barátok köztöthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-otthagyja-a-baratok-koztot-gubik-agi.htmlEgy alapszereplő távozik a Barátok köztből, mégpedig Gubík Ági. A színésznő a nyáriszünet után csak néhány hétig lesz látható a sorozatban. TV + SztárokRTLKLUBBereczki elbúcsúzott a Sztárban sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20170710-bereczki-zoltan-nem-fog-szerepelni-az-uj-sztarban-sztarban.htmlDolga van bőven Bereczki Zoltánnak, akinek már nem fér bele az életébe a Sztárban sztár.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.