Koncertezni indul Sipos Peti és az egykori Edda tagok

Forrás: Red Lemon Media -
Zártosztály koncert Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékzenekarból lett bandájával koncertezik Sipos Peti. Sosem gondolta volna, hogy a Zártosztály egyszer ekkora siker lesz. 

Négy évvel ezelőtt alapították meg a Zártosztály névre keresztelt emlékzenekart, melynek az egykori Edda együttes három zenésze, és Sipos Peti is tagja. Mókázásnak indult a dolog, de mostanra már igencsak kiforrta magát.

Fotó Forrás: Red Lemon Media

"Az idei koncert különlegessége, hogy sikerült az ős eddás tagokat is összehozni, így már 9 egykori eddás játszik 22 régi dalt a két ünnepi koncerten: július 13-án Miskolcon az Ady Műv házban, 15-én pedig Budapesten a Barba Negra Track nagyszínpadán. A koncertre hazalátogat Bartha Alfonz is Amerikából, aki a színpadon ünnepli 60. szülinapját egykori zenésztársaival" - mesélte boldogan Peti.

Idén, már csak a Sipos Peti 5.X Rockfesztiválon zenél a banda, ahol a zenész többi formációja is színpadra áll majd: a Triász és a Zártosztály mellett a legendás Irigy Hónaljmirigyet is hallhatják a rajongók.

„Pont az ötvenedik születésnapomon lesz a három zenekarom nagykoncertje, aminek azt a címet adtam, hogy A pettyes ötven árnyalata. Mindegyik a szívügyem, így igazi örömzenéléssel ünnepeljük majd az ötödik ikszet"

Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-benko-daniel-es-bazsarozsa-gyereket-akar-vizsgalatokra-jarnak.htmlMár a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen. TV + SztárokOrigoTóth Verát a fotói miatt támadják a közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20170711-retusalt-kepek-posztolasaval-vadoljak-toth-verat.htmlTóth Verát szinte mindenki imádja, hiszen az énektudása mellett bizonyította, hogy kitartásból sem szenved hiányt. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs támadástól rettegett a Guns N' Roses koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-sebestyen-balazs-tamadastol-rettegett.htmlHatalmas élményben volt része Sebestyén Balázsnak: Guns N' Roses Koncerten járt Bécsben. A műsorvezető feleségével és nagyobb gyermekével érkezett az eseményre, de a borzongás mellett hihetetlenül félt is. Az járt az eszében, hogy mi van, ha támadás történik! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgyütt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-egyutt-toltotte-az-estejet-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs.htmlKülönleges fotó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: együtt töltötte az estéjét Dzsudzsák Balázzsal. TV + Sztárok--Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!http://www.life.hu/sztarok/20170711-kiderult-mibol-el-berki-krisztian.htmlAzóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. TV + SztárokOrigoJohn Newman megkérte a kedvese kezét: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170711-john-newman-eljegyezte-a-szerelmet.htmlAz agydaganattal küzdő énekes hatalmas örömhírt közölt: megkérte a kedvese kezét. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.