Berki Krisztián elárulta, miért maradt el az esküvő- Videó!

esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián néhány nappal az esküvő előtt lefújta az eseményt, akkor ezt egy közösségi oldalra kiposztolt bejegyzésben tudatták a világgal. Azóta szárnyra keltek pletykák azzal kapcsolatban, vajon mi állhat a döntésük hátterében. Berki azonban most őszintén elárulta, mi volt a döntés oka.

A napokban újságok cikkeztek arról, hogy az esküvő egy jó biznisz lett volna a Berki- Hódi párosnak, és kizárólag az Édes élet miatt terezték a nagy napot. De mivel a reality nem folytatódik tovább és bizonytalan ideig nem lesz látható a képernyőn, így a lagzi is okafogyottá vált.

Bár a sztárpár nem akart beszélni döntésük okáról, a kialakult pletykák miatt Berki mégis tiszta vizet öntött a pohárba:

elárulta, miért fújták le a menyegzőt.

"Mindketten arra jutottunk, hogy közösen úgy döntöttünk, ezt a július 1-jei dátum lesz elnapolva"- ecsetelte a sztár.

Vajon ez azt jelenti, hogy a dátumot napolták csak el, az esküvő terve még mindig napirenden van?

Gesztesi Károly elárulta, milyen nőre vágyik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-gesztesi-elarulta-milyen-no-kell-neki-video.htmlGesztesi Károly elárulta, milyen nő tudja rabul ejteni a szívét. A sztár három házassággal és öt gyerekkel a háta mögött jelenleg szingli, de nyitott egy újabb szerelemre... TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAxwell és Ingrosso exkluzív interjú- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-axwell-es-ingrosso-exkluziv-video.htmlAxwell és Ingrosso exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Pintér Tibor nem kell a nőknek- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170707-pinter-tibor-kiakadt-nem-kell-a-noknek-video.htmlPintér Tibor hosszú évek a nők bálványa volt, saját bevallása szerint is ragadtak rá a hölgyek. Úgy tűnik, ez most megváltozott...TV + SztárokOrigoVV Mici édesanyja tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20170705-vv-mici-elmondta-az-igazat-krisztian-es-lanya-kapcsolatarol.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata a Való Világ 8. szériájában kezdődött. A kamerák előtt bontakozott ki a szerelmük, ami átcsapott kőkemény pornóba is. Miután a játék véget ért a fiatalok összeköltöztek és folytatták közös életüket. Egészen idáig.. TV + SztárokOrigoÍgy turkált a bugyijában Aleska, Sáfrány Emese- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-aleska-a-sajat-bugyijaban-turkalt-video.htmlAleska Diamond ezúttal sem tudta otthonhagyni a szexi énjét. Meg is lett az eredménye... TV + SztárokOrigoElítélik Lópici Gáspár fiát?http://www.life.hu/sztarok/20170705-vademelest-javasol-a-rendorseg-szilagyi-istvan-fia-ellen.htmlSzilágyi Istvánt több ízben bántalmazta már saját fia. A legutolsó eset annyira elfajult, hogy az ország Lópici Gáspárja kórházba került.. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.