Megkapóan bájos csaj Földes Eszter, a Válótársak szereplője

Válótársak Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő a pihenése pillanatairól osztott meg egy fotót.

Földes Eszter igazán megérdemli a pihenést! A fiatal színésznő ugyanis nagyon elfoglalt, forgatja a Válótársak következő évadát, eközben rendez és színpadra lép férjével, Lovasi Andrással a Semmi konferencia előadásban.

Most azonban igazi lazítós képet tett közzé, íme:

Eszter egyébként a Lovasival közös munkáról a nemrégiben így mesélt: "A munka és a magánélet szétválasztására nem törekszünk tudatosan, maguktól helyrebillennek a dolgok. Ha például közösen próbálunk, akkor utána az autóban még fél órán át arról van szó, míg visszazökkenünk magunkba, ennek van egy természetes dinamizmusa".

Liptai Claudia frizurája a szélbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170705-liptai-claudia-frizuraja-a-szelben-is-tart.htmlLiptai Claudia fogadalmához híven naponta posztol a közösségi oldalaira. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta különleges fagyit kóstolthttp://www.life.hu/sztarok/20170705-zalatnay-sarolta-cini-kulonleges-fagyit-kostolt.htmlZalatnay Saroltával egy különleges fagyikóstoláson vettünk részt, ahol fekete fagyit, fekete tölcsérben próbáltunk ki. Cini a Life.hu-nak többek közt arról is mesélt, mit dolgozik a szigetországban a lánya, hogyan éli a napjait egyedül, és mi az a trükk, amivel színpadon tudja tartani magát. TV + Sztárok--Így fesztiválozik Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20170628-majka-igy-fesztivalozik.htmlMajka is ellátogatott Sopronba, a Voltra, hogy többek közt a Linkin Parkot megnézze. Mint mondta, ha nem a VIP-ben van, szétszedik a rajongók, így csellel takarja el magát a kíváncsi szemek elől. Hiányzik számára, hogy átlagos fesztiválarc lehessen, de hogy miért, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Orális szex közben jelent meg a szűzanya Soma Mamagésánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170629-oralis-szex-kozben-jelent-meg-a-szuzanya-soma-mamagesana.htmlNem mindennapi történetet osztott meg a csütörtök este a Story4 TV-n műsorra kerülő Arcképben Soma Mamagésa. TV + Sztárok--Elhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.