Hatalmas családi botrány alakult ki az Anikó#Showban: Videó!

Forrás: rtl..hu -
Anikó #Show tévéműsor Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anikó#show legfrissebb adásában olyan családi botrány alakult ki a súlyfelesleg miatt, amitől mindenki szája tátva maradt. 

A műsor vendége, István arról számolt be, hogy az egykor boldog párkapcsolata teljesen tönkrement, miután Mariann szexis testalkata megváltozott, ugyanis a nő felszedett némi súlyfelesleget. Az egykor 50-60 kiló körüli csinos hölgy a párja szerint ma már 100 kiló körüli súllyal él, ez pedig rányomta a bélyegét a viszonyukra.

Tönkrement a nemi életük, és már nem is élnek egy háztartásban:

A hölgy azonban pillanatok alatt helyrerakta gyermeke apja gondolatait, ugyanis valóban felszedett némi súlyfelesleget, de ez Istvánról is ugyanúgy elmondható. Nem sokkal később megjelent Mariann édesanyja is, aki keményen megmondta a véleményét, és tiszta vizet öntött a pohárba:

Puzsér Róbert rendet rakott az RTL Klub műsorában: Videó!

Puzsér Róbert nem volt hajlandó a semmiről beszélgetni az RTL Klub Reggeli című műsorában. Cserébe inkább arról mesélt, hogy miről kéne szót ejteni. Nádai Anikó és a műsorvezető-társa sem tudott mit kezdeni a helyzettel: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.