Így még sosem láttad csókolózni Hosszú Katinkát és Shane-t

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Enes Kanli -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka korábban bemutatta már, hogy elkészültek az őt és a férjét ábrázoló babák. Most azonban az úszónő által a kis Shane és Katinka figurák édes dologra vetemedtek.

Katinka korábban azt írta ki közösségi oldalaira, hogy igencsak megepődött, amikor meglátta a babákat. Azóta viszont úgy tűnik, megkedvelte őket, és ők is egymást:

Shane and Katka are kissing @areyouironnation

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

"Nézzétek mivel készült az Iron Csapat. Amikor először megláttam a Shane és Iron Lady babát, nagyon nevettem..." - kommentálta korábban Katinka a textilbabák megszületését, akik azóta olyannyira egymásra találtak, hogy azt öröm nézni. Igaz, hogy az úszónő közreműködésvel, de elképesztő szenvedély lángol köztük.

Hosszú Katinka unikornissal pózol

Hosszú Katinkát már rengetegszer láthattuk medencében, mindenki egy emberként szurkolt a győzelméért, mivel számos versenyen öregbítette hazánk hírnevét. Katinkának szinte már a medence jelenti az otthont, de így még soha nem láthattunk vízben. Az úszóklasszis Facebook-oldalán mutatta meg, hogyan készül a vb-re.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.