Szabó Dóra fürdőruhában jógázott a Duna vizén - Videó!

Forrás: Mokka -
Mokka Szabó Dóra fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Dóra bevállalta, és élő adában vetkőzött fürdőruhára. Mindezt persze a műsor kedvéért: megmutatta, milyen a vízi jóga!

Szabó Dóra igazi műsorvezetőként megtesz mindent, hogy az adás sikeres legyen, és ha éppen ehhez arra van szükség, hogy fürdőruhára vetkőzzön, ő azt is bevállalja. Dóra alakját a minap mindenki megcsodálhatta így, hiszen a műsorvezető

élő adásban mutatta meg, hogyan fest fürdőruhában.

Mindezt persze azért, hogy kipróbálhassa a vízi jógát.

Szabó Dóra fürdőruhában jógázott a Duna vizén! Forrás: Mokka

A látványos sportban ugyanis a vízen egyensúlyoznak a jógázni vágyók, a Mokka adásában például a Dunán. A lebegő úszódeszkán minden gyakorlat elvégzése sokkal nehezebb, de Dóra nem ijedt meg a feladattól: nagyon ügyesen egyensúlyozott a vízen!

Fésűs Nelly extrém fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170713-fesus-nelly-furcsa-fotot-posztolt.htmlKülönleges fotót tett közzé közösségi oldalán a 45 éves művésznő.TV + Sztárok--Így még sosem láttad csókolózni Hosszú Katinkát és Shane-thttp://www.life.hu/sztarok/20170713-hosszu-katinka-es-shane-babaja-hevesen-csokolozik.htmlHosszú Katinka korábban bemutatta már, hogy elkészültek az őt és a férjét ábrázoló babák. Most azonban az úszónő által a kis Shane és Katinka figurák édes dologra vetemedtek.TV + Sztárok--Állítólag 3 milliót kap Stohl András a Class FM-től, pedig kevesen hallgatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170710-stohl-sokat-keres-a-class-fm-nel-de-kevesen-hallgatjak.htmlA Class FM webrádióként próbál egy szeletet megszerezni a tortából, de a hallgatottsági adatok szerint egyelőre nem sokan követik a rádiót. Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter közös műsora sem vonzott sok hallgatót, pedig Stohl nem kevés pénzt kap érte! Állítólag 3 milliót keres.TV + SztárokOrigoFegyveres ügynökök szállták meg Ronaldo jachtját- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170712-ronaldot-fegyveres-ugynokok-allitottak-elo-foto.htmlCristiano Ronaldo épp Formentera szigeténél szelte a habokat, amikor egy hatalmas hajó megállásra kényszerítette. Fegyveres ügynökök lepték el a sztárfocista méregrdága járművét. TV + Sztárok--Sztárok, akik egykor nagyon kövérek voltak http://www.life.hu/sztarok/20170712-sztarok-akik-regen-elkepesztoen-koverek-voltak.htmlA sztárok világában ugyanúgy problémát jelent a kilókkal való küzdelem, mint a hétköznapi emberek életében. Napvilágra kerültek olyan fotók a legszexibb hírességekről, akik egykor kifejezetten kövérek voltak. TV + Sztárok--Ilyen lesz az RTL Klub új sorozata, az Oltári csajok: betekintettünk a kulisszák mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20170712-ilyen-lesz-az-rtl-klub-uj-sorozata-az-oltari-csajok.htmlAz RTL Klub Az én kis falum és a Válótársak után újabb sorozat készítésébe fogott. Az Oltári csajok szenvedélyes, érzelmes telenovella lesz: 100 részen keresztül izgulhatunk majd a szereplőkért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.