Ilyen szép gyermek volt Diana: Fotó!

Forrás: Northfoto -
fotók gyerekkor Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádnivaló fotók kerültek nyilvánosságra Dianaról, melyeket nézegetve egyszerre érzünk melegséget és szívfacsaró fájdalmat, hiszen a hercegné már nincs köztünk. 

Idén lesz 20 éve, hogy Diana tragikus balesetet szenvedett Párizsban. Rengetegen szerették őt, ezért nem meglepő, hogy a mai napig is sokat foglalkoznak az életéről szóló történetekkel, és minden más részlettel is.

A fiatal Diana hétköznapi megjelenése is csodálatos volt Forrás: Origo

Nemrég pedig olyan képek kerültek napvilágra, melyeken Vilmos és Harry édesanyja még kislány volt. Érdekes, hogy kicsi kora ellenére már az arcán viselte azokat a vonásokat, amelyek felnőtt korára széppé és elegánssá varázsolták őt.

A '60-as '70-es években készült képek között olyanok is vannak, amelyek egészen pici korában készültek, de idősebb tinédzserkori felvételek is vannak. A képeket ide kattintva tudod megnézni.

Így reagált Diana halálára Harry herceg: Videó!

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját. A fiú teljesen össze volt zavarodva, sok mindent nem értett a halálesettel kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Kasza Tibi és Manker thaiföldi esküvője akár 10 millióba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20170714-kasza-tibi-es-manker-eskuvoje-akar-10-millioba-is-kerulhet.htmlKasza Tibi élő adásban kérte meg szerelme kezét, aki igent mondott, így már egy ideje tervezhetik az esküvőt. A pár Thaiföldön tartaná a nagy eseményt, de ez nem olcsó mulatság: akár 10 millióba is kerülhet. TV + SztárokOrigo13 érdekesség a ma 40 éves svéd trónörökösről, Viktória hercegnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-40-eves-a-sved-tronorokos-viktoria.htmlEgy törvénynek köszönhetően lett ő a trónörökös, fiatalon anorexiától szenvedett, két gyermek édesanyja, és megható gesztussal kedveskedett szüleinek a saját esküvőjén. Ismerjétek meg Viktóriát, a svédek koronahercegnőjét, a jövendő királynőt. TV + Sztárok--Mulatós háború: az Irigy Hónaljmirigy és a Romantic tagjai állítják, becsapta őket Frédyhttp://www.life.hu/sztarok/20170714-az-irigy-honaljmirigy-es-a-romantic-tagjai-allitjak-becsapta-oket-fredy.htmlAz Irigy Hónaljmirigy több tagja és a Romantic együttes is érintett a mulatós botrányban. Azt állítják ugyanis, hogy egy másik kollégájuk, Maroshegyi Alfréd, vagyis Frédy becsapta őket. Frédy viszont perre vinné az ügyet. TV + Sztárok--A TV2 sztárja, Veréb Tomi énekli a vizes vb dalát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170714-a-tv2-sztarja-vereb-tomi-enekli-a-vizes-vb-dalat.htmlA vizes vb hivatalos szurkolói dala elkészült, a számot egy fiatal tehetség, Veréb Tomi énekli. Az Operettszínház sztárjával máshol is találkozhattak már a nézők, ő volt a TV2 Sztárban sztár című műsorának győztese. TV + SztárokOrigoMáthé Erzsit megrendítette Schubert Éva halálahttp://www.life.hu/sztarok/20170714-mathe-erzsi-schubert-eva-halalarol-beszelt.htmlMáthé Erzsi, a Nemzet Színésze újra gyászol: kedves pályatársa, Schubert Éva távozott az élők sorából.TV + Sztárok--Elítélték Curtist az ittas és drogos autóvezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170714-eliteltek-curtist.htmlCurtis balesetének ügyében első fokon ítélet született. A tárgyaláson pedig az is kiderült, a rapper nemcsak ivott, kokainozott is.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.