Sarka Kata nem tervezte Hajdú Péter elhagyását: lakást sem bérelt előre

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házassága egy éve ment tönkre, Kata gyorsan el is költözött a közös otthonukból. Azóta folyamatosan jelennek meg újabb hírek az egykori párról, illetve kapcsolatuk végéről. A legújabb híresztelés szerint Kata állítólag nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert, még lakást sem bérelt.

Mindenki nagy megdöbbenéssel fogadta egy évvel ezelőtt a hírt, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata véget ért. Évek és két gyerek van a házaspár mögött, de közös múltjukat hátrahagyva mindketten új életet kezdtek. Persze a gyerekek örökké összekötik őket, de az ő kapcsolatuk úgy tűnik, már nem fog helyreállni, bár a legutóbbi hírek szerint újra jóban vannak. Szakításuk óta folyamatosan érkeznek friss hírek az egykori párról, most például az derült ki, hogy nem volt előre megtervezett a szakítás.

Sarka Kata nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Sokan állították, hogy Kata felkészült arra, hogy elhagyja Pétert, a Bors információi szerint azonban ez nem így volt. Bár a pár nem kívánt nyilatkozni, az ismerőseik szívesen megtették. Állítólag Kata egyáltalán nem tervezte el a költözést, lakást sem bérelt ki előre. Hirtelen felindulásból költözött a lap szerint, a lakás pedig, amit néhány nap alatt talált, teljesen bútorozatlan volt. Kata négy-öt nap alatt rendezte be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.