Sztárok, akik valójában gyűlölik egymást: Blake Lively és Leighton Meester sincsenek jóban

Leighton Meester Blake Lively sztár gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok sem mindig szívelik egymást, de profi módjára képesek palástolni az érzelmeiket, ha közös munkáról van szó. Éppen ezért a rajongók számára fel sem tűnik, hogy milyen érzéseket táplálnak egymás iránt a celebek! Persze csak addig titkolják az utálatot, amíg együtt kell játszaniuk, utána elszabadulhat a pokol!

Stana Katic és Nathan Fillion

Stana Katic és Nathan Fillion Forrás: ABC

A Castle című sorozat hamar a közönség kedvence lett, mindenki alig várta, hogy Richard Castle író és Kate Beckett detektív megoldják együtt a bonyolultnál bonyolultabb ügyeket, és végül egymásba szeressenek. Így is lett, de csak a sorozatban. A való életben ugyanis megvetették egymást. Szinte soha nem beszéltek, de ha mégis, akkor veszekedés volt a vége.

Blake Lively és Leighton Meester

Blake Lively és Leighton Meester Forrás: CBS

A Pletykafészek sok tini kedvence volt, Blair és Serena barátsága igazi példa lett annak ellenére is, hogy a sorozatban sem volt mindig tökéletes a viszonyuk. Sokszor harcoltak egymással a kamerák előtt, ám Blair és Serena viszonya mindig rendeződött, azonban Blake és Leighton kapcsolata sosem. A két színésznő, ha tehette, kerülte egymást a forgatási napokon, kivéve persze a közös jelenetekben. Blake annyira utálta kolléganőjét, hogy még az eljegyzéséhez sem gratulált!

Selena Gomez és szinte minden Disney-sztár

2011-ben még jóban volt Selena és Demi, vagy legalábbis úgy tettek Forrás: AFP/Jason Merritt

Selena Gomez csinos, fiatal nő, aki szólókarrierbe fogott, miután megunta a disney-s szerepléseit. A látszat azonban csalóka, mert szinte minden korábbi kollégájával összerúgta már a port. Miley Cyrusszal is sok csatát vívott, ahogy Demi Lovatóval is. Szintén összeveszett Dylan és Cole Sprouse-zal, amikor szerepelt a Zack és Cody élete című sorozatban, de nincsen jóban Jake T. Austinnal sem, akivel Varázslók a Waverly helyből-ben játszott.

Patrick Dempsey és Isaiah Washington

Patrick Dempsey és Isaiah Washington Forrás: AFP

A két színész a Grace klinikában játszott együtt, de ott hiába alakítottak barátokat, a való életben a köztük húzódó ellentét tettlegességig fajult. Állítólag Isaiah Washington nekiugrott Patrick Dempsey-nek, és megragadta a torkát, amiért az panaszkodott, hogy későn kezdik a munkát. Isaiah Washingtonnak egyébként nemcsak ez az egy dolog van a rovásán, annak idején egy homofób megnyilvánulás miatt kellett távoznia a sorozatból.

Chad Michael Murray és Sophia Bush

Chad Michael Murray és Sophia Bush Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

A Tuti gimi forgatásai nem lehettek oldott hangulatúak, ezért az összes szereplőt és alkotót sajnáljuk. Chad és Sophia viszályát ugyanis nem lehetett könnyű elviselni. A kezdetekben még nagyon jóban volt a két színész, olyannyira, hogy össze is házasodtak, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, elváltak, ugyanis Chad állítólag megcsalta a feleségét. A színész aztán tovább bonyolított a helyzeten, ugyanis egy másik szereplővel kezdett intim viszonyt a válás után...

Kasza Tibi és Manker thaiföldi esküvője akár 10 millióba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20170714-kasza-tibi-es-manker-eskuvoje-akar-10-millioba-is-kerulhet.htmlKasza Tibi élő adásban kérte meg szerelme kezét, aki igent mondott, így már egy ideje tervezhetik az esküvőt. A pár Thaiföldön tartaná a nagy eseményt, de ez nem olcsó mulatság: akár 10 millióba is kerülhet. TV + SztárokOrigoMulatós háború: az Irigy Hónaljmirigy és a Romantic tagjai állítják, becsapta őket Frédyhttp://www.life.hu/sztarok/20170714-az-irigy-honaljmirigy-es-a-romantic-tagjai-allitjak-becsapta-oket-fredy.htmlAz Irigy Hónaljmirigy több tagja és a Romantic együttes is érintett a mulatós botrányban. Azt állítják ugyanis, hogy egy másik kollégájuk, Maroshegyi Alfréd, vagyis Frédy becsapta őket. Frédy viszont perre vinné az ügyet. TV + Sztárok--A TV2 sztárja, Veréb Tomi énekli a vizes vb dalát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170714-a-tv2-sztarja-vereb-tomi-enekli-a-vizes-vb-dalat.htmlA vizes vb hivatalos szurkolói dala elkészült, a számot egy fiatal tehetség, Veréb Tomi énekli. Az Operettszínház sztárjával máshol is találkozhattak már a nézők, ő volt a TV2 Sztárban sztár című műsorának győztese. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher a Német Sporthírességek Csarnokába kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170714-a-nemet-sporthiressegek-csarnokaba-kerult-michael-schumacher.htmlNagy megtiszteltetés érte Michael Schumachert, bekerült a Német Sporthírességek Csarkonkába. Hatalmas fölénnyel nyert a szavazáson.TV + Sztárok--Máthé Erzsit megrendítette Schubert Éva halálahttp://www.life.hu/sztarok/20170714-mathe-erzsi-schubert-eva-halalarol-beszelt.htmlMáthé Erzsi, a Nemzet Színésze újra gyászol: kedves pályatársa, Schubert Éva távozott az élők sorából.TV + Sztárok--Elítélték Curtist az ittas és drogos autóvezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170714-eliteltek-curtist.htmlCurtis balesetének ügyében első fokon ítélet született. A tárgyaláson pedig az is kiderült, a rapper nemcsak ivott, kokainozott is.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.