Gáspár Bea állítja, megfenyegették és zsarolják

Forrás: RTL Klub -
zsarolás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea úgy érzi, méltatlan helyzetbe került, ugyanis állítása szerint zsarolás és fenyegetések áldozata lett. 

Miután Bea asszony került ki győztesként a Konyhafőnök VIP című főzőműsorban, őt illette meg a 10 millió forintos fődíj is. Ezután elhatározta, hogy indít egy gasztroblogot és mellé közösségi oldalakat is, amelyek elkészítésével meg is bízott egy céget.

Gáspár Bea állítja: megfenyegették, amiért nem tudott fizetni. Forrás: RTL Klub

Gáspár Győző NAV-os ügyei miatt azonban oda lett Bea nyereménye is, aki így nem tudja kifizetni a programozók munkáját. Állítása szerint a szakemberek visszaélnek a méltatlan helyzetével, fenyegetik, hogy megsemmisítik az oldalt, amennyiben nem fizet. Pedig Bea még nem is kapott a felületekhez hozzáférést. Az érintett cég azonban másképp mesélte el a történteket:

"Amit Bea asszony csinál, az abból fakad, hogy szeretne címlapon lenni. Valójában azért nincs hozzáférése az oldalaihoz, mert nem tesz ezért semmit. Egy általa megjelölt személy megkapta a jelszavakat, és kapott egy lemondónyilatkozatot is, amivel a nevére kerülhetne a domainnév. Fenyegetésről pedig szó sem volt, ahogyan arról sem, hogy bárki lekapcsolná az oldalakat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy most is minden üzemel, miközben várunk a pénzükre" - mondta a cég egyik dolgozója a Ripostnak.

Származása miatt támadták Gáspár Evelint http://www.life.hu/sztarok/20170715-gaspar-evelint-a-szarmazasa-miatt-tamadtak.htmlA közösségi oldalán sértette meg egy kommentelő Gáspár Evelint, aki a származásával kapcsolatban tett megjegyzést. TV + Sztárok--Isten éltesse a 44 éves Liptai Claudiát http://www.life.hu/sztarok/20170715-negyvennegy-eves-lett-liptai-claudia.htmlJúlius 15-én ünnepli 44. születésnapját a híres magyar műsorvezető, Liptai Claudia. Isten éltesse sokáig. TV + Sztárok--Milliárdos üzletemberbe szerelmes Naomi Campbell http://www.life.hu/sztarok/20170714-milliardos-ferfi-szeret-naomi-campbell.htmlKiderült, ki rabolta el a szupermodell szívét: úgy tűnik boldogabbak, mint valaha. TV + Sztárok--Ismét új nevet kap az egykori Morning Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170714-uj-nevet-kap-balazsek-reggeli-musora.htmlBalázs nemrég új infót árult el a reggeli műsoruk körüli kálváriával kapcsolatban: a Reggeli Shownak nevet kell váltania. TV + Sztárok--Szikora Robi ki nem állhatja Marilyn Mansont http://www.life.hu/sztarok/20170714-szikora-robi-felti-a-fiatalokat-marilyn-mansontol.htmlSzikora Robi nem rejti véka alá: kifejezetten utálja Marylin Mansont, és azt is elárulta, hogy miért. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoSzakított csinos barátnőjével VV Soma http://www.life.hu/sztarok/20170714-vv-soma-szakitott-csinos-baratnojevel.htmlA VV győztese kitálalt: szakított a barátnőjével, pedig nagyon szereti őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.