VV Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. 

VV Mici a ValóVilág idején túlsúlya miatt gátlásokkal küzdött. Nos, most már erre semmi oka, és ha teheti, megmutatja bombatestét. Így tett most is. A képet látva Krisztián igazán bánhatja, hogy mit veszített. Nézzétek!

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Autóbalesetben elhunyt a 18 éves szépségkirálynő, Skye Olivia Mitchellhttp://www.life.hu/sztarok/20170716-autobalesetben-elhunyt-a-18-eve-szepsegkiralyno.html A 2014-es Miss North West szépségverseny királynője, a 18 éves Skye Olivia Mitchell pénteken éjjel tragikus alutóbalesetet szenvedett. TV + SztárokOrigoZana József a padlóra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170716-zana-jozsef-a-padlora-kerult-nincs-munkaja.htmlBár fizikailag felépült, súlyos anyagi gondokkal küzd a magyar színész. Hálás lenne, ha valaki pénzzel támogatná őt. TV + SztárokOrigoGigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoÁbel Anita a Facebookján búcsúzik Schubert Évátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170712-abel-anita-a-facebookjan-bucsuzik-schubert-eva-szinesznotol.htmlA színház- és filmrajongók, a kollégái, túlzás nélkül, az egész ország gyászolja Schubert Évát. A TV2 Mokkájában Pásztor Erzsi könnyek között beszélt kolléganőjéről, Ábel Anita pedig a Facebook-oldalán tette közzé sorait. TV + Sztárok--Kulisszatitkok az RTL Klub Oltári Csajok telenovellájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-kulisszatitkok-az-rtl-oltari-csajok-telenovellajabol.htmlVadonatúj sorozattal jelentkezik az RTL Klub ősztől. Az Oltári csajok telenovella 100 részes lesz. A sorozat producere beengedte a kulisszák közé a Life.hu-t, ahol elmesélte, miről is fog szólni ez az új produkció.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.