Megúszta a börtönt a mulatós sztár párja

Forrás: Thinkstock -
börtön mulatós műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozott egy magyar nőt. A férfi az egyik mulatós sztár párja - írja a Blikk.

Az elhunyt nő, is a mulatós sztárhoz, Kamyhoz köthető, ugyanis unokatestvérek voltak. A lap úgy értesült, hogy az osztrák bíróság ítélete szerint nem a férfi oltotta ki Kamy rokonának életét. Az ítélet szerint a nő drogtúladagolásban hunyt el.

A férfi végig azzal védekezett, hogy csak azért falazta be a nő testet, mert pánikba esett, miután rájött, hogy a közös drogozásuk után, az asszony meghalt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A mulatós sztár párja 3 év felfüggesztett börtönt kapott, ezenkívül pénzbírságot kell fizetnie kegyeletsértésért. A Blikk szerint hiába bizonyosodott be a férfi ártatlansága, szeretne "törleszteni" és anyagilag támogatni az elhunyt nő családját.

Bár az eljárás előtt szakítottak, most Kamy is megbocsátott a férfinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.