Peter Srámek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hever tovább a kanapén, lemondott a csokiról, és három hónap alatt acélosra gyúrja a testét Peter Srámek - írja a Bors. 

Három évvel ezelőtt a Rising Star műsorban ismerhettük meg Peter Srámek énekest, aki soha nem volt egy kigyúrt pasi, saját elmondása szerint, még fel is szedett egy kis úszógumit az elmúlt időszakban. Hát ebből lett elege.

"Mindig sovány voltam, aztán olyan lettem, mint egy pók. Sovány végtagok, pocakkal. Inkább vicces, mint szép. Huszonnégy éves leszek szeptemberben, szerintem ez korai. Még szeretnék tetszeni a lányoknak. Éreztem, hogy eljött az idő, elmentem egy csepeli edzőterembe. Az biztos, hogy belőlem sosem lesz Arnold Schwarzenegger, de szeretnék jól kinézni."- mondta az énekes, aki bár soha nem sportolt korábban, most nagyon élvezi az edzést. "Élvezem, mert már három hónap alatt is látom a fejlődést a tükörben... Ami nagyon nehéz, az a diéta betartása. Rendkívül édesszájú vagyok, előfordult, hogy semmi mást nem ettem, csak csokit. Úgy is néztem ki."

Hazugság: "Hatalmas botrány! Keleti Andi és Peter Sramek kilépett"http://www.life.hu/sztarok/20160528-keleti-andi-es-peter-sramek-kilepett-az-enekes-cafol-a-facebookon.htmlMost A Nagy Duett énekespárját találta meg egy lájkgyűjtő oldal. Azt állítják, Andi és Peter kiléptek A Nagy Duettből... TV + SztárokOrigoJimmy sírjánál gyűjt erő Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-a-temetoben-elmelkedik-sramek-jimmy-sirjanal-mindig-leroja-tiszteletet.htmlJimmy sírjánál elmélkedik Peter Srámek aki sokszor virágot is visz a legendának. TV + SztárokOrigoÚjra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-szakitott-baratnojevel-ritaval-peter-sramek-8-honap-utan.html8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják. TV + Sztárok--Keleti Andi és Peter Srámek könnyekig hatották a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160605-keleti-andi-es-peter-sramek-konnyekig-hatottak-a-nezoket.htmlKeleti Andrea és Peter Srámek komolyabb oldalukat is megmutatták ma este.TV + Sztárok--Peter Srámek: „Nem akarok pihenni"http://www.life.hu/sztarok/20151202-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-ezustermese-nem-pihen-a-siker-utan.htmlA Sztárban sztár ezüstérmese egy pillanatra sem pihent meg a sikeres döntő után, hanem tolja a karrierjét, ami egyre szebben ível felfelé. TV + Sztárok--Peter Srámeknek még a nadrágja is Laár Andrásosan volt felhúzvahttp://www.life.hu/sztarok/20151025-peter-srameknek-meg-a-nadragja-is-laar-andrasosan-volt-felhuzva.htmlPeter Srámek produkcióját imádta a zsűri, ahogy a színpadon ülő élő makákót is, ami az Afrika című dalhoz járt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.