Hűtlenségről vallottak Nádai Anikó műsorában: Videó!

#Anikó Show Nádai Anikó megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az #Anikó Show legfrissebb adásában több ízben szó esett megcsalásról, de az egyik párral kapcsolatban kiderült, hogy bizony Anikó is tud már részleteket. Vajon honnan? 

Nádai Anikó műsorában a vendégek kendőzetlen őszinteséggel mesélnek olyan témákról, amelyek minden embert érintenek, de valahogy nem szívesen beszélünk róluk. Legutóbb a megcsalás került górcső alá, és kiderült, hogy Anikó is hozzá tud szólni János és kedvese szerelmi háromszögéhez.

Természetesen nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk: a műsorvezető nem ismeri sem az urat, sem a hölgyet közelebbről, csupán a települést, ahol a hűtlenség történt:

„Az első alkalommal nálunk kapott rajta a feleségem. A második eset Baján történt, egy szórakozóhelyen" - kezdte a vallomást János, akiről kiderült, hogy több alkalommal is hűtlen volt a párjához.

"Baján, huuuuhhh...A pubba? Nem? Hát, hol, a Sziklába?" - érdeklődött Anikó, akiről kiderült, hogy maga is egy Bajához közeli településen nőtt fel.

7 év házasság után külön költözik Kovács Patrícia Gusztos Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170718-7-ev-utan-valik-kovacs-patricia.htmlKovács Patrícia 7 évig volt Gusztos Péter felesége, de most úgy döntöttek, elválnak útjaik. A színésznő és párja Facebookon tájékoztatták ismerőseiket a szomorú hírről. TV + SztárokOrigoSzekeres Adrien véletlenül közzétette bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170718-szekeres-adrien-bikinis-fotot-tett-kozze.htmlSzekeres Adrien nem sűrűn oszt meg magáról dögös fotót, de most véletlenül mégis közzétett egyet, amivel hatalmas örömet okozott a rajongóknak: így fest bikiniben az énekesnő. TV + SztárokOrigoIlyen Katinka és Shane a reggeli ébredés után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170718-ilyen-katinka-es-shane-a-reggeli-ebredes-utan.htmlHosszú Katinka bepillantást engedett azokba a percekbe, amiket eddig nem láthattunk: megmutatta, hogyan készülődnek reggelente Shane-nel, akinek már ébredés után is remek a sérója! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs 40 éves lett: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170718-sebestyen-balazs-40-eves-lett.htmlSebestyén Balázsnak ma reggel a szokásosnál is több oka lehet a boldogságra, hiszen születésnapja van, ráadásul igen kerek: betöltötte a 40. életévét. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Gianni új fotója a polgári szertartásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170718-debreczeni-zita-uj-fotoja-az-eskuvorol.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónapja mondták ki egymásnak a boldogító igent egy festő olasz városkában, a hegyek ölelésében. A szertartást hatalmas titok övezte, képeket is csak néhány héttel a menyegző után láthattunk. Ám ezúttal egy újabb fotót mutatott az ifjú férj... TV + SztárokOrigoElső gyermekével várandós Mindy Kalinghttp://www.life.hu/sztarok/20170718-elso-gyermekevel-terhes-mindy-kaling.htmlMindy Kaling színésznő első gyermekével várandós. Korábban attól félt, hogy túlságosan későn lesz édesanya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.