Hódi Pamela gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián egy gyermek büszke szülei, de mindenki arról faggatja őket, hogy mikor jön a következő. Pamela elárulta, mi tartja vissza az újabb gyerekvállalástól.

Hódi Pameláról 2013 májusában derült ki, hogy Berki Krisztiánnal közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A család életét figyelemmel is kísérhetik a nézők az Édes életben, a rajongók pedig folyamatosan várják, hogy mikor jön az újabb csemete. Nati születése óta eltelt már 4 év, de kistesó még nem érkezett. Pamela a Mokkában árulta el, hogy mi tartja őt vissza az újabb gyerekvállalástól.

Ezért nem vállal újabb gyereket Hódi Pamela Forrás: Instagram/Hódi Pamela

én nem akarok még egyszer 20 kilót hízni"

"Nem ez az első, csak az elsők között van"Olyan jó most a Natival és olyan egyszerű"

R. Kelly több nőt is szexrabszolgaként tartott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170719-szexrabszolgakat-tartott-r-kelly.htmlEgyre durvább dolgok derülnek ki R Kellyről. Mélységesen meg vagyunk döbbenve. TV + Sztárok--O. J. Simpson szabadlábra helyezéséről dönthet csütörtökön a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20170718-o-j-simpson-szabadulhat-csutortokon-dontenek-sorsarol.htmlO. J. Simpson 9 éve ül börtönben, de már láthatja a fényt az alagút végén. Csütörtökön dönthetnek arról, hogy szabadlábra helyezzék-e. TV + Sztárok--Steiner Kristóf elárulta, párja apja nem fogadta el őkethttp://www.life.hu/sztarok/20170719-steiner-kristof-parjanak-apja-nem-fogadta-el-oket.htmlSteiner Kristóf és párja között a szerelem nagyon hamar szárba szökkent, de nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatuk: Nimród apja ugyanis eleinte nem fogadta el őket! TV + SztárokOrigoDurván beszóltak Tolvai Reninek http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozossegi-oldalan-szoltak-be-tolvai-reninek.htmlTolvai Reni egy vidám fotót tett közzé a nyaralása első pillanatairól, és máris beleszaladt egy olyan hozzászólásba, amitől mindenki ledöbbent. TV + Sztárok--Életét vesztette Bidisha Bezbaruah színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170719-elhunyt-bidisha-bezbaruah-szineszno.htmlMindenkit megdöbbentett a váratlan esemény: holtan találták meg otthonában a híres, fiatal színésznőt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka anyósáék megérkeztek Budapestre - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-hosszu-katinka-anyosaek-megerkeztek-budapestre.htmlHosszú Katinka nagy erőkkel készül vizes vb-re, miközben a családja nagyon izgul érte, ahogy Shane szülei is! Annyira, hogy életükben először Magyarországra látogattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.