Hajdú Péter megcáfolta a felröppenő szerelmi híreket

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata párkapcsolat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég új hírek kerültek napvilágra Hajdú és Sarka kapcsolatáról, de a sztárapuka most lerántotta a leplet a kérdéses információkról. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, bizonyos híresztelések szerint újból közeledni kezdett egymáshoz az egykori sztárpár. A Story Magazin információi alapján egyre többet látni őket együtt, és egy közeli barátjuk szerint nem is érzik jól magukat egymás nélkül:

Békülni készül Sarka Kata és Hajdú Péter? Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog.
Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát. Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt" - mondta az ismeretlen barát a Storynak.

Az érintettek közül még csak Pétert sikerült elérni, aki pillanatok alatt helyre tette a kétes erederű információk igazságtartalmát:

"Ki lehet ez a közeli barát? Köszönöm a Story magazinnak, hogy ismét újabb információkat tudhattam meg a saját életemről. Egyébként valószínűleg azért nem hívtak fel és kérdeztek meg, mert tudják, hogy cáfoltam volna a "közeli barát" értesüléseit" - mondta a híresség a Velvetnek, aki azt is elárulta, hogy Katával kizárólag a gyerekeik ügyeivel kapcsolatban találkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.