párkapcsolat szerelem Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea két év egyedüllét után újból randevúzik, és úgy tűnik, már készen áll egy új kapcsolatra. 

Szulák Andreának hullámvölgyekkel teli volt az elmúlt 2 éve, hiszen a szakítását követően számtalan problémával kellett egyedül szembenéznie. Emellett pedig a kislányával, Rozinával is foglalkozni kell, aki továbbra sem szenvedhet hiányt közös élményből és szeretetből.

Szulák Andrea újból randizni kezdett Forrás: Instagram/szulakandrea

Ám az 53 éves énekesnő sikeresen helyt állt, sőt, újból felépítette önmagát, és most boldogabb, mint valaha. Nem csoda ezek után, hogy megjelentek Andi körül a férifak is, ám arra a kérdésre, hogy van-e valakije, sejtelmesen válaszolt:

"Inkább úgy mondanám, erős és izgalmas kasztingot tartok. Vannak jelentkezők, akik halált megvető bátorsággal szeretnének közelebbről megismerni. Nem vagyok fellelhetetlen, aki akar, megtalál. Én pedig nem sietek. Beszélgetek, barátkozom a jelentkezőkkel" - mondta nevetve a sztáranyuka, aki azt is elárulta, hogy ma már pontosan tudja mire van szüksége egy kapcsolatban.

"Szeretetre, szolidaritásra, összetartozásra, és akikkel ez nem jön össze, azokat elkerülöm. Így van ez azokkal is, akik korábban bántottak, bár időnként ez sok fájdalommal is jár" - írta meg a Story Magazin.

Hajdú Péter megcáfolta a felröppenő szerelmi híreket http://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-tovabbra-sem-tervez-kibekulni.htmlNemrég új hírek kerültek napvilágra Hajdú és Sarka kapcsolatáról, de a sztárapuka most lerántotta a leplet a kérdéses információkról. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly soha nem volt hűtlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-gesztesi-karoly-nem-volt-hutlen.htmlGesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÁlompár született a vizes vb-n: Kiss Szofi és Ligárt Ábel szerelmesekhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-kiss-szofi-es-ligart-abel-szerelmesek-lettek-a-vizes-vb-alomparja.htmlMég csak néhány napja kezdődött el a vizes vb, máris megtalálták a verseny álompárját: Ligárt Ábel műugró és Kiss Szofi szinkronúszó. TV + Sztárok--Hosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--Danny Blue-t csókolgatja Vajna Timi - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-vajna-timi-danny-bule-t-csokolgatja.htmlVajna Timi élvezi az életet, ráadásul nagyon jó társaságban: ezt a férfit puszilgatja Los Angelesben! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.