Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákos

vizes vb Kovács Ákos vizes vb 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel.

VV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoZana József a padlóra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170716-zana-jozsef-a-padlora-kerult-nincs-munkaja.htmlBár fizikailag felépült, súlyos anyagi gondokkal küzd a magyar színész. Hálás lenne, ha valaki pénzzel támogatná őt. TV + SztárokOrigoKulisszatitkok az RTL Klub Oltári Csajok telenovellájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-kulisszatitkok-az-rtl-oltari-csajok-telenovellajabol.htmlVadonatúj sorozattal jelentkezik az RTL Klub ősztől. Az Oltári csajok telenovella 100 részes lesz. A sorozat producere beengedte a kulisszák közé a Life.hu-t, ahol elmesélte, miről is fog szólni ez az új produkció.TV + Sztárok--Online kaszinóban dílerként dolgozik Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170716-online-kaszinoban-dilerkent-dolgozik-eden-barbi-az-eden-hotel-nyertese.htmlAz Éden Hotelből 10 millió forinttal nyertesként távozó Barbi felhagyott a pornós múlttal és civil foglalkozásba kezdett. Mint mondta, szeret kamerák előtt szerepelni, így a webcam és a stúdió nem állt messze tőle, amikor munkát keresett. A Life.hu megtalálta Barbit és kifaggattuk, mivel foglalkozik most és mire költötte a milliókat. Annyit előljáróban elárulunk, hogy a vegas.hu online kaszinóban találtunk rá. TV + SztárokOrigoSomló Tamásnak két rosszindulatú betegsége is volthttp://www.life.hu/sztarok/20170716-somlo-tamas-zenesznek-ket-rosszindulatu-betegsege-is-volt.htmlEgy évvel ezelőtt halt meg Somló Tamás. Ennek apropóján beszélt arról orvos testvére, hogy miként is élték meg a zenész betegségét. TV + Sztárok--Megkapóan bájos csaj Földes Eszter, a Válótársak szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170711-elkepesztoen-bajos-csaj-foldes-eszter-a-valotarsak-szereploje.htmlA fiatal színésznő a pihenése pillanatairól osztott meg egy fotót. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.