Sarka Kata állítja: utoljára adott interjút celebként

Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen szinte minden pillanatát megosztotta a rajongóival, mostanában azonban alig-alig tesz közzé valamit Sarka Kata. Elmondta, tudatosan döntött így.

"A magánéletemet tudatosan szeretném megóvni és igyekszem a gyerekeket is visszaszorítani a közösségi és mindenféle médiából. Egy utolsó szereplést még elvállaltam a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! felkérésére. Mint „celeb" Sarka Kata ki akarok törlődni az újságírók telefonjából, és azt szeretném, ha csak online marketinggel, vagy szépségversennyel kapcsolatban jutnék az eszükbe" - nyilatkozta a Borsnak.

"Most már látom, hogy mi csapódik le ebből a gyerekeben, ezért is szeretnék visszavenni a szereplésből. Mindkét gyermekünk iskolás, és mindkettő tud olvasni. Nem szeretném azt, ha bántanák őket, nem tehetnek róla, hogy a szüleik ismert emberek" - tette hozzá.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Friss fotóval ünnepli György herceg 4. születésnapját a Kensington-palotahttp://www.life.hu/sztarok/20170722-friss-fotoval-unnepli-gyorgy-herceg-4-szuletesnapjat-a-kensington-palota.htmlA György hercegről készült fotót szombaton éjjel osztotta meg a palota hivatalos Twitter-oldalán a rajongók legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoAutóbalesetben elhunyt a 18 éves szépségkirálynő, Skye Olivia Mitchellhttp://www.life.hu/sztarok/20170716-autobalesetben-elhunyt-a-18-eve-szepsegkiralyno.html A 2014-es Miss North West szépségverseny királynője, a 18 éves Skye Olivia Mitchell pénteken éjjel tragikus autóbalesetet szenvedett. TV + SztárokOrigoGigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoÁbel Anita a Facebookján búcsúzik Schubert Évátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170712-abel-anita-a-facebookjan-bucsuzik-schubert-eva-szinesznotol.htmlA színház- és filmrajongók, a kollégái, túlzás nélkül, az egész ország gyászolja Schubert Évát. A TV2 Mokkájában Pásztor Erzsi könnyek között beszélt kolléganőjéről, Ábel Anita pedig a Facebook-oldalán tette közzé sorait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.