Ekkor beszélt utoljára Dianával Harry és Vilmos

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Vilmos édesanyjuk halálának 20. évfordulójának alkalmával elevenítették fel utolsó beszélgetésüket a hercegnővel.

A fiúk Diana halála napján a család balmorali birtokán voltak unokatestvéreikkel. Játszottak, így nem is figyeltek különösen édesanyjukra, amikor telefonon beszéltek vele, vallották. "Ha tudtam volna, hogy ez az utolsó alkalom, másképp tettem volna" - idézte fel a tragikus napot Vilmos abban a dokumentumfilmben, amelyet Diana hercegnő halálának 20. évfordulójára készítettek.

Harry elárulta, édesanyja temetésén tudatosodott benne először a tragédia, akkor tudott először sírni, és hozzátette, még mindig nem gyászolta el rendesen Dianát. Vilmos és Harry - bár nehezen szánták el magukat arra, hogy kamerák előtt tépjék fel sebeiket - állítják, jó hatással volt rájuk a visszaemlékezés.

A kép 1995-ben készült Vilmos születésnapján Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.