Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a bombatestű énekesnő nem elégedett az alakjával... Szinte senki. Ő azonban úgy véli, lehetne még tökéletesebb is a kinézete. 

"Egyfolytában hízni szeretnék! Az utóbbi időszakban sikerült is két kilót, de ezzel még mindig nem vagyok kiegyezve. Pár nap múlva utazom a nővéremhez Athénba nyaralni. Ez a születésnapi ajándékom! Imádom a görög konyhát, bízom benne, hogy jó pár kilóval nehezebben térek majd haza" - árulta el a Ripostnak Judith, aki ha hazatér, a saját születésnapját úgy ünnepli, hogy valaki más szülinapi rendezvényén lép fel. Ezután persze sor kerül a családi összejövetelre is, ahol ő lesz a középpontban.

Fotó: Szűcs Judith

Ezért fújta le az esküvőjét Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ezert-fujta-le-az-eskuvojet-berki-krisztian-es-hodi-pamel.htmlAki követi Berki Krisztián és Hódi Pamela életét, meglepődött, amikor kiderült, a nagy beharangozó ellenére mégsem házasodnak össze. Berki most elmondta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó újra boldog és szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-molnar-aniko-ujra-boldog-es-szerelmes-megmutatta-parjat.htmlA Facebookra töltött fel két képet Anikó, amelyeken egy titokzatos férfival szerepel. De, hogy miért titokzatos? Eláruljuk... TV + SztárokOrigoSarka Kata állítja: utoljára adott interjút celebkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170722-sarka-kata-allitja-utoljara-adott-interjut-celebkent.htmlRégen szinte minden pillanatát megosztotta a rajongóival, mostanában azonban alig-alig tesz közzé valamit Sarka Kata. Elmondta, tudatosan döntött így. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia smink nélkül pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-liptai-claudia-smink-nelkul-pozol-kommentelok-vitaznak-rajta.htmlÖrülhetnek Liptai Claudia rajongói, hiszen a műsorvezető nap mint nap megoszt egy kis intim pillanatot az életükből. TV + Sztárok--Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.