Regina Kova a legtökéletesebb Angelina Jolie hasonmás: Fotó!

Forrás: Instagram -
fotó Regina Kova Angelina Jolie Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pillanatra nem is értettük Angelina posztját: miért pózol önmaga címlapfotójával? Aztán kiderült, hogy a képen szereplő két arc nem is ugyanaz az ember...

Angelina Jolie is közzétette azt a fotót, amelyen Regina Kova az arca mellé tette a színésznő egyik címlapfotóját. A hasonlóság zavarbaejtő. Nem lennénk meglepődve, ha a fiatal szépség ezt a szerencsét meglovagolva érvényesülne a mindennapi életben.

A hasonlóság egyszerűen döbbenetes Forrás: Instagram

Mert hát melyik nő ne akarna úgy kinézni, mint Angelina Jolie? Főleg a fiatalabb kiadásában? Nyilvánvaólan nem véletlen, hogy Regina Kova közösségi oldalát közel 100.000 ember követi, és csorgatják a nyálukat a szexibbnél szexibb fotóira.

Follow @risha_kova

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány egyik posztját a sztáranyuka is megosztotta az Instagram oldalán, és az ő követői is imádták a hasonlóságot.

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!

Egyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.