Különleges fotók kerültek elő Diana hercegnőről és fiairól

Forrás: Northfoto -
Vilmos herceg Diana hercegnő évforduló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elérkezik Diana halálának 20. évfordulója, melyre különleges fotókkal és mély interjúval készülnek a fiai. 

Augusztus 31-én lesz 20 éve, hogy egy autóbalesetben életét vesztette Harry és Vilmos édesanyja, Diana hercegné. A fiúk még kicsik voltak akkor, de a veszteséget nagyon is megértették, noha II.Erzsébet minden lehetségeset elkövetett, hogy kiiktassa a hercegek életéből a médiából ömlő gyászt és sajnálkozást.

Lassan 20 éve, hogy Diana hercegné életét vesztette Forrás: Origo

Ám azóta már eltelt 20 év, Vilmos és Harry kész férfiakká cseperedtek. De amikor előkerülnek a régi családi képek, még mindig gyermeki mosollyal és keserédes érzelmekkel bámulják a papíralapú emlékeiket.

Állításuk szerint Diana szerette őket vicces ruhákba öltöztetni, és Harry abban is biztos, hogy ő is hasonlóképpen fog tenni a saját gyerekeivel. Vilmos pedig elárulta, hogy nagyon igyekszik az édesanyja emlékét életben tartani a saját gyerekei életében is. Sokat beszélnek róla, így Diana nem kopik ki a mindennapokból. A nemrég napvilágra került családi képeket itt tudod megtekinteni.

Ez volt II. Erzsébet első mondata, amikor megtudta, hogy Diana meghalt

A tragikus hírt Erzsébet magántitkára közölte, de a királynő első reakciója elgondolkodtatott mindenkit. Nem erre számítottak, bár az is igaz, hogy ilyen sokkoló történéseknél nem igazán lehet semmire számítani, hiszen mindenki másképp reagál. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.