Justin Bieber új barátnője, Audreyana Michelle miatt mondta le a koncertjeit?

Forrás: NORTHFOTO/Nichole/X17online.com/Nichole/X17online.Com -
lemondás Justin Bieber koncert Audreyana Michelle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber lemondta turnéjának további állomásait, de nem sok magyarázattal szolgált. Előre nem látott körülményre hivatkozik, ám ez azért nem akadályozza őt a randizásban.

Justin Bieber világ körüli turnéja befejeződött, idő előtt. A 2016-ban kezdődött Purpose World Tour további 14 állomásán nem fog koncertet adni az énekes, természetesen a jegyek árát visszatérítik. Sok magyarázatot nem fűzött a lemondáshoz Justin, előre nem látott körülményekre hivatkozva húzta ki magát a fellépések alól.

Justin Bieber és új barátnője: lehet, hogy miatta szakította félbe turnéját az énekes! Forrás: NORTHFOTO/Nichole/X17online.com/Nichole/X17online.Com

Ez viszont nem akadályozza meg őt a randizásban, ugyanis mostanában egy szépséges modellel jár össze. Audreyana Michelle és az énekes nagyon jól érzik magukat, látszik, hogy nyoma sincsen szomorú körülményeknek, ami indokolttá tenné a koncertek lemondását. Lehet, hogy egyszerűen Justinnak már elege lett a fellépésekből, és sokkal szívesebben tölti az idejét új szerelmével! Azt azért kihangsúlyozták, hogy Bieber nem akar csalódást okozni a rajongóinak, és szereti őket, kivéve mondjuk azt, akit lefejelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.