Pumped Gabo életében először dolgozik

Forrás: Facebook/Mokka -
Pumped Gabo munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo foglalkozása eddig körülbelül az életművészet volt, de ezentúl már nem a lábát lógatja: életében először munkahelye lett.

Pumped Gabót az egész ország ismeri, de azt eddig senki nem tudta, hogy pontosan miből is él. Nem is csoda, hiszen eddig nem volt rendes foglalkozása a fiatal életművésznek. Ez azonban idén nyáron megváltozott, ugyanis a botrányhős végre kétkezi munkával keresi a kenyerét egy siófoki bárban. Koktélokat és limoándékat készít.

Pumped Gabo végre dolgozik Forrás: Facebook/Mokka

A betanulás könnyen ment, megtanultam a különböző koktélokat és limonádékat bekeverni.

Blikknekhiszen az életükről készült műsor első évada már lementTele lesz fordulatokkal"

Klapka György vagyonát felosztották: a kitagadott gyerekek is kaptak a pénzbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-klapka-gyorgy-vagyonat-felosztottak.htmlKlapka György örököseinek sikerült megegyezniük, elosztották az Aranyember vagyonát. A végrendeletét azonban nem tartották be, a kitagadott fiúk is kaptak az örökségből. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella az RTL Klubnál térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170726-jakupcsek-gabriella-az-rtl-klubnal-terne-vissza.htmlÚgy tűnik a másik kereskedelmi csatornától kapott lehetőséget a tévés, ezúttal az RTL Klub kérte fel egy műsorra, legalábbis sajtóértesülések szerint. Nemcsak ő fog szerepelni, állítólag Kálmán Olga is feltűnik a csatornán. TV + SztárokOrigoBárdos András arcvakhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-bardos-andras-arcvak-ezert-nem-ismeri-fel-az-embereket.htmlBárdos András azt állítja, arcvak, amiből gyerekkora óta számtalan problémája adódik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huShane Tusup megható sorokkal mondott köszönetet Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-shane-tusup-koszonetet-mondott-hosszu-katinkanak.htmlShane Tusup átkozottul izgult Katinka versenyszáma előtt és alatt, amit a nézők és a helyszínen lévők is láthattak. Aztán azt is, hogy milyen örömmámort élt át, miután Katinka megszerezte aranyérmét. Shane a Facebook-oldalán köszönte meg feleségének és mindenkinek a csodás élményt. TV + Sztárok--Vacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval http://www.life.hu/sztarok/20170725-egy-szerencses-egyutt-vacsorazhat-kate-winslettel-es-dicaprioval.htmlKate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni - még egy közös estét is eltölthet velük. TV + Sztárok--Andy Vajna kiutazott Amerikába Vajna Timihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-andy-vajna-amerikaba-utazott-vajna-timihez.htmlVajna Timi még sokáig Amerikában fog élni, és csak ritkán látogat haza, ezért természetesen Andyvel sem tudnak annyit találkozni. Andy nemrég azonban kiutazott, így újra együtt lehettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.