Hosszú Katinka ezért nem ad aláírást - Videó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka aláírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nagyon szereti a rajongóit, nagyon sokat jelent neki, hogy ezúttal magyar közönség előtt úszhat. Aláírásra azonban nem marad ideje.

Hosszú Katinka - és az összes sikeres magyar úszó - hatalmas örömöt okoz a közönségnek, őrjöngő tombolás fogadja őket minden egyes úszásuk előtt és után. Már Katinka is elmondta, milyen sokat jelent neki, hogy ilyen elemi erejű szurkolás fogadja, valószínűleg az összes úszó így van ezzel. Sokan szeretnének természetesen fotózkodni is az úszónővel, de erre sajnos nincsen ideje. El is mondta, hogy miért.

Hosszú Katinka nem fotózkodik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az uszodában vagyunk azért majdhogynem 8 órát egy

Shane Tusup megható sorokkal mondott köszönetet Hosszú Katinkának


Shane Tusup átkozottul izgult Katinka versenyszáma előtt és alatt, amit a nézők és a helyszínen lévők is láthattak. Aztán azt is, hogy milyen örömmámort élt át, miután Katinka megszerezte aranyérmét. Shane a Facebook-oldalán köszönte meg feleségének és mindenkinek a csodás élményt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Pumped Gabo életében először dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-eleteben-eloszor-dolgozik-pumped-gabo.htmlPumped Gabo foglalkozása eddig körülbelül az életművészet volt, de ezentúl már nem a lábát lógatja: életében először munkahelye lett. TV + Sztárok--Klapka György vagyonát felosztották: a kitagadott gyerekek is kaptak a pénzbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-klapka-gyorgy-vagyonat-felosztottak.htmlKlapka György örököseinek sikerült megegyezniük, elosztották az Aranyember vagyonát. A végrendeletét azonban nem tartották be, a kitagadott fiúk is kaptak az örökségből. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella az RTL Klubnál térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170726-jakupcsek-gabriella-az-rtl-klubnal-terne-vissza.htmlÚgy tűnik a másik kereskedelmi csatornától kapott lehetőséget a tévés, ezúttal az RTL Klub kérte fel egy műsorra, legalábbis sajtóértesülések szerint. Nemcsak ő fog szerepelni, állítólag Kálmán Olga is feltűnik a csatornán. TV + SztárokOrigoBárdos András arcvakhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-bardos-andras-arcvak-ezert-nem-ismeri-fel-az-embereket.htmlBárdos András azt állítja, arcvak, amiből gyerekkora óta számtalan problémája adódik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval http://www.life.hu/sztarok/20170725-egy-szerencses-egyutt-vacsorazhat-kate-winslettel-es-dicaprioval.htmlKate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni - még egy közös estét is eltölthet velük. TV + Sztárok--Vacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval http://www.life.hu/sztarok/20170725-egy-szerencses-egyutt-vacsorazhat-kate-winslettel-es-dicaprioval.htmlKate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni - még egy közös estét is eltölthet velük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.