Hujber Feri két nappal a drogbotránya után állt színpadra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc színpad drog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferinél néhány napja razziáztak a rendőrök, kábítószer birtoklása miatt emeltek ellene vádat. A színész két nappal a botránya után lépett újra színpadra, akkor teljesen tiszta volt.

Hujber Feri Facebook-posztban tudatta ismerőseit néhány napja arról, hogy éjszaka razziáztak nála a rendőrök, és meg is találták azt, amit kerestek: fél gramm füvet. Állítólag kábítószer birtoklása miatt tett vádemelési javaslatot a rendőrség a színész ellen, aki nem akart nyilatkozni az esetről. Az ügy azonban úgy tűnik nem volt hatással a színész munkáira, néhány nappal később ugyanis fellépett egyik darabjában.

Hujber Feri teljesen tiszta volt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


A Ma estére szabad a kecó című vígjáték egyik nézője szerint Hujber Ferenc teljesen összeszedett volt az előadás alatt és után is, nyoma sem volt bármilyen befolyásnak, ráadásul az előadás után is csak tonikot ivott a színész. "Hujber teljesen tiszta volt. Nyomát sem lehetett érzékelni annak, amiről most cikkeztek, hogy füvezik" – mondta a Borsnak a néző.

Hujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőit

Hujber Feri a Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Pumped Gabo életében először dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-eleteben-eloszor-dolgozik-pumped-gabo.htmlPumped Gabo foglalkozása eddig körülbelül az életművészet volt, de ezentúl már nem a lábát lógatja: életében először munkahelye lett. TV + Sztárok--Klapka György vagyonát felosztották: a kitagadott gyerekek is kaptak a pénzbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-klapka-gyorgy-vagyonat-felosztottak.htmlKlapka György örököseinek sikerült megegyezniük, elosztották az Aranyember vagyonát. A végrendeletét azonban nem tartották be, a kitagadott fiúk is kaptak az örökségből. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella az RTL Klubnál térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170726-jakupcsek-gabriella-az-rtl-klubnal-terne-vissza.htmlÚgy tűnik a másik kereskedelmi csatornától kapott lehetőséget a tévés, ezúttal az RTL Klub kérte fel egy műsorra, legalábbis sajtóértesülések szerint. Nemcsak ő fog szerepelni, állítólag Kálmán Olga is feltűnik a csatornán. TV + SztárokOrigoBárdos András arcvakhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-bardos-andras-arcvak-ezert-nem-ismeri-fel-az-embereket.htmlBárdos András azt állítja, arcvak, amiből gyerekkora óta számtalan problémája adódik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huShane Tusup megható sorokkal mondott köszönetet Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-shane-tusup-koszonetet-mondott-hosszu-katinkanak.htmlShane Tusup átkozottul izgult Katinka versenyszáma előtt és alatt, amit a nézők és a helyszínen lévők is láthattak. Aztán azt is, hogy milyen örömmámort élt át, miután Katinka megszerezte aranyérmét. Shane a Facebook-oldalán köszönte meg feleségének és mindenkinek a csodás élményt. TV + Sztárok--Vacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval http://www.life.hu/sztarok/20170725-egy-szerencses-egyutt-vacsorazhat-kate-winslettel-es-dicaprioval.htmlKate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni - még egy közös estét is eltölthet velük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.