16 év után megszűnik a VIVA TV

Forrás: Youtube -
VIVA TV Comedy Central Extra Viacom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viacom átszervezi a csatornáit, ez azt jelenti, hogy az ikonikus VIVA TV megszűnik, és átköltözik az MTV-re. 

A Viacom közleménye szerint nagy átszervezések történnek a cég csatornáinál, amihez tartozik a többik között a VIVA TV és a Comedy Central, valamint a feliratos Comedy Central Extra is. Utóbbin feliratosan lehetett nézni különböző műsorokat, de ilyen nem lesz többé. A Comedy Central Extrát ugyanis a Comedy Central Family váltja, ami teljesen szinkronos lesz.

16 év után megszűnik a VIVA TV Forrás: Youtube

Nagyobb érvágás és megdöbbentőbb döntés viszont, hogy a VIVA TV is megszűnik. A csatona elődje, a Z+ 1997. június 27-én kezdte adását, 2001. június 4-én VIVA+-ra, majd 2003. január 30-án VIVA-ra változtatták a csatorna nevét. A VIVA TV-től tehát el kell búcsúzniuk a nézőknek, 16 éven át hallgathatták és nézhették a csatornán a műsorokat. A Kreatív szerint a magyar zenei tartalmak az MTV-re költöznek, és kibővítik az MTV csatorna profilját. A szolgáltatóknál a Viva helyét többnyire a nemzetközi MTV Hits veszi át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.