Janice Dickinson bikini Lena Dunham Rebel Wilson Lisa Rinna Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdőruha, a meztelen idomok és a napfény szinte mindenkinek jól áll. Számtalan képet láthattunk már szexis bikiniben pózoló sztárokról, ezért most jöjjenek azok, akik jobban tették volna, ha nem vesznek fel fürdőruhát. 

Tara Reid

Az Amerikai pite sztárja már rég nem azt a vonalat követi, ami miatt évekkel ezelőtt beleszerettünk. A természetes babaarc ma már a múlté, helyébe egy igazi plasztikrém lépett, a hozzátartozó egyenesre vasalt fehéresszőke frizurával. Kár érte.

Tara Reid Forrás: Northfoto

A folyamatos koplalás, és a kor haladása ellen folytatott harca azonban már egyre több helyen meglátszik: rengeteg műtét, diéták száza és edzések tömkelege látszik a 41 éves színésznő testén, aki ma már csak árnyéka egykori sugárzó önmagának.

Lena Dunham

A Csajok című sorozat sztárja szívesen mutogatja a testét, pedig nem igazán van miért. Az igazán szexi szépségekkel ellentétben, ő egy pillanatig sem érzi magát feszélyezve, azt teszi közszemlére, amije van.

Lena Dunham Forrás: Northfoto

És az sem zavarja, ha az alakja nem éppen bikini-kompatibilis. Felveszi a kétrészes fürdőruhát, és kicsapja a napfényre a hordó testét. Pedig ha az alakja helyett inkább az arcára fektetne nagyobb hangsúlyt, akkor akár még jól is nézhetne ki.

Janice Dickinson

A 62 éves szupermodell simán letagadhatna néhány évet, de azért ő is túlzásba tud esni. A bordavillantás ma ugyan nagy divatját éli, de a vékonyságukat mutogató modelleknek sem lóg ki álló helyzetben a bordájuk. Maximum ha nyújtózva elfekszenek.

Janice Dickinson Forrás: Northfoto

Nyilván az örök szépségét szeretné minél tovább életben tartani, ám a hivalkodó villantásokkal pont az ellenkezőjét éri el. Ha kissé szolidabb stílusban öltözködne, akkor mindenki olyannak őrizné meg az emlékezetében, mint amilyen fénykorában volt.

Lisa Rinna

A híres színésznő egy igazi szépség. Tagadhatatlan tény, hogy 54 éves kora ellenére semmi súlyfelesleg nincs rajta, így bármilyen tapadós ruhát magára vehet, de a kétrészes bikinit már talán nem kellene erőltetni.

Lisa Rinna Forrás: Northfoto

Több gyermek világrahozatala után ugyanis visszafordíthatatlanul megereszkedett a bőre, így a hasvillantás a legelőnytelenebb dolog, amit elkövethet önmaga ellen.

Rebel Wilson

Az ausztrál stand-up komikus soha életében nem volt az a tipikus modellalkat. Ezzel nincs is semmi probléma, hiszen rengeteg olyan nő van, aki egyáltalán nem tökéletes, mégis csinos, szexi és kívánatos.

Rebel Wilson Forrás: The New York Times Magazine

A 37 éves szőkeség azonban nem mindig tudja, hogy mik azok a ruhák, amelyek az előnyére válnak, és melyek azok, amiket messze el kellene kerülnie. Ezt a fotót nézve például egy olyat sikerült magára vennie, amit nem szerettünk volna látni.

Szekeres Adrien véletlenül közzétette bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170718-szekeres-adrien-bikinis-fotot-tett-kozze.htmlSzekeres Adrien nem sűrűn oszt meg magáról dögös fotót, de most véletlenül mégis közzétett egyet, amivel hatalmas örömet okozott a rajongóknak: így fest bikiniben az énekesnő. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizik Rubint Réka unokahúga, Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20170709-rubint-rella-nagyon-dogos.htmlÚgy tűnik, nem csak Rubint Ráka örökölt jó géneket. 19 éves unokahúga, Rella például szintén nagyon dögös. TV + Sztárok--Vajna Tímea bikinis képe nagyon szexihttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vajna-timea-bikiniben-is-szexi.htmlNagyon dögös ezeken a friss képeken Vajna Tímea.TV + SztárokOrigo40 feletti sztárok, akik még mindig jól néznek ki bikiniben - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-40-feletti-sztarok-akik-meg-mindig-jol-neznek-ki-bikiniben.htmlMindegy, mivel foglalkoznak, a legnagyobb sztároknak bizony nagyon oda kell figyelniük az alakjukra! A modellek, az énekesnők és a színésznők felé is elvárás, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Ők pedig nem tehetnek mást, minthogy folyamatosan edzenek, diétáznak azért, hogy alakjuk mindig kifogástalan legyen. Cindy Crawford, Halle Berry vagy éppen Jennifer Lopez csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik 40 felett is jól néznek ki. TV + Sztárok--Budapesten fürdőzik Dakota Fanning: bikiniben pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170704-budapesten-furdozik-dakota-fanning.htmlMár lassan hozzászokhatunk, hogy világsztárok sétálgatnak egész Budapesten, Dakota Fanning is itt van. A fürdőzést is kipróbálta, de a Red Bull Air Race-t is imádta. TV + Sztárok--Cserpes Laura is bikinire vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-cserpes-laura-is-bikinire-vetkozott.htmlÚjabb sztár mutatta meg észvesztő idomait bikiniben, és lassan egyre többen fogják, hiszen elkezdődött a nyár. Cserpes Laura is nekivetkőzött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.