Privát temetést akar a család a Linkin Park énekesének

Forrás: Facebook -
öngyilkos temetés öngyilkosság Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington, akiért rengetegen rajongtak. Családja viszont nem akarja tömegek előtt elbúcsúztatni az énekest, privát temetést szerveznek.

Chester Bennington 41 évesen lett öngyilkos, saját házukban akasztotta fel magát. Mivel a családja nem tartózkodott otthonukban, a házvezetőnő talált rá a holttestére. Mindenkit megrázott a Linkin Park énekesének elvesztése, rengetegen rajongtak a zenekarért, de a legfrissebb információk szerint utolsó útjára egyetlen zeneszerető sem kísérheti el a zenészt.

Chester Bennington temetése privát lesz Forrás: Facebook

A család ugyanis igyekszik titokban tartani a temetés helyszínét és időpontját, ugyanis nem akarnak tömegeket a szertartáson.

Meghitt, privát búcsúztatót szeretnének rendezni az énekesnek, ahol csak a közeli barátok és családtagok jelennek meg,

holott tisztában vannak azzal, hogy a rajongók is szeretnék tiszteletüket tenni - írja a TMZ.

Szilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséérthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-ot-evet-kaphat-szilagy-istvan-fia-apja-osszevereseert.htmlVádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút. TV + Sztárok--Cooky megmutatta új barátnőjét - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170727-cooky-megmutatta-uj-baratnojet.htmlCooky boldogabb, mint valaha új barátnője oldalán, akit már az édesanyjának is bemutatott. A szerelmesek már együtt is laknak és hamarosan közösen utaznak el Franciaországba. TV + SztárokOrigoKözös fotón szerepel Básti Juli és Kulka János http://www.life.hu/sztarok/20170727-kulka-janos-es-basti-juli-kozos-foton-szerepel.htmlRégóta nem láttunk már friss fotót Kulka Jánosról, de a most napvilágra került felvételen szuper jól néz ki a színész. TV + SztárokOrigoKis Gabriella, a Nemzet Szépe daganatos betegeknek ajándékozza hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-kiss-gabriella-daganatos-betegeknek-ajandekozza-hajat.htmlKiss Gabriella maga is átesett egy daganatos megbetegedésen, ráadásul ápolónőként dolgozik, így pontosan tudja, min mennek keresztül ezek az emberek. Úgy döntött, szeretne még többet segíteni, ezért levágatja haját és a betegeknek adja. TV + SztárokOrigoKlapka György kitagadott fia megkapta örökségét: le is kapcsolták a rendőrök!http://www.life.hu/sztarok/20170727-klapka-gyorgy-kitagadott-fiat-orokolt-autojaval-kapcsoltak-le-a-rendorok.htmlKlapka György örökségét sikerült elosztaniuk, és az Aranyember akarata ellenére senki nem maradt ki. Az ifj. Klapka György is részesült a vagyonból, de kisebb balszerencsét hozott neki az egyik örökölt autója: egyből lekapcsolták a rendőrök.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin luxusautót villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170727-gaspar-evelin-luxusautot-posztolt-foto.htmlGáspár Győző felesége, Bea a napokban mesélte a nyilvánosság előtt, hogy milyen szörnyű körülmények között tengetik a mindennapjaikat. Ám Evelin arcpirító luxusban készült képei pont ennek ellenkezőjéről árulkodnak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.