Cserpes Laura megkönnyezte Gyurta Dani kiesését

Forrás: Instagram/Cserpes Laura -
Cserpes Laura Gyurta Dániel sírás kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dani az idei vizes vb-n nem úgy szerepelt, ahogy tervezte, pedig szerelme is ott szurkolt neki az arénában. Cserpes Laura könnyekben tört ki, miután Dani kiesett 200 méter mellen csütörtökön.

Gyurta Daninak nem úgy sikerült az idei vizes vb-n a szereplése, ahogy tervezte. Eddig egyetlen számában sem érte el a megálmodott helyezést. 100 méter mellen a 26. helyen zárt, míg a férfi 4X100 méteres vegyes váltóban túl hamar ugrott be, ezért kizárták a csapatot a versenyből.

Cserpes Laura megkönnyezte Gyurta Dani kiesését Forrás: Instagram/Cserpes Laura

Csütörtökön 200 méter mellen tette próbára magát, a közönség természetesen dübörgő szurkolással bíztatta az úszót, de most ez sem segített. Dani a fő számában csupán a 17. lett, így az elődöntőbe sem jutott be.

Szerelme, Cserpes Laura is az arénában izgult érte, az eredményt látva azonban könnyekben tört ki.

Végig feszülten figyelte Danit, de letörte az elért helyezés, és végül megsiratta szerelmét, aki viszont nem csalódott.

Nem akarok változtatni azon a munkán, amelyet elkezdtünk.

Ripostnak

Szexkapcsolatnak indult Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170728-szexkapcsolatnak-indult-mila-kunis-es-ashton-kutcher-hazassaga.htmlMila Kunisnál és Ashton Kutchernél összeillőbb párost nem igazán lehetne elképzelni, pedig nem indult romantikusan a kapcsolatuk: szexszel kezdődött, és házasság lett a vége! TV + Sztárok--A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-a-leszbikus-szereto-allitja-utotte-es-rugta-ot-a-magyar-szineszno.htmlHamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. TV + Sztárok--Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-diana-rettegett-hogy-elveszik-tole-gyermekeit-a-valas-utan.htmlDiana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsa és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-jakabos-zsuzsa-es-edzoje-petrov-ivan-egy-part-alkotnak.htmlSok férfi elszomorodhat a hír hallatán, de gyönyörű úszónőnk szíve bizony foglalt. Jakabos Zsuzsa nem másba szeretett bele, mint edzőjébe, Petrov Ivánba! TV + Sztárok--Molnár Anikó masszázs közben posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-molnar-aniko-masszazs-kozben-posztolt-fotot.htmlRáncai feltoltetése után most egy alapos masszázson vett rész Molnár Anikó, amelyről a Facebookon be is számolt. TV + SztárokOrigoÚjból Daniel Craig alakítja James Bondot http://www.life.hu/sztarok/20170727-daniel-craig-lesz-ismet-james-bond.htmlNapvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.