Sztárok, akiket tönkretett a drogfüggőségük: Whitney Houstontól Kirsten Dunstig

Lindsay Lohan Kirsten Dunst drog sztárok Whitney Houston Macaulay Culkin Nick Nolte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg sztár képtelen megbirkózni a rájuk irányuló figyelemmel, azzal, hogy minden mozdulatukat követik és kritizálják. Sokan különböző tudatmódosító szerekhez nyúlnak, így próbálják átvészelni a napokat, és így próbálnak megbirkózni a rájuk nehezedő nyomással. Macaulay Culkin is a drogok rabjává vált, de Whitney Houstont is a kábítószerek miatt veszítettük el, és sajnos még vannak a listán olyanok, akiknek a szerek tették tönkre az életüket.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin Forrás: Northfoto

Mindenki, aki már legalább egyszer bekapcsolta karácsonykor a tévét tudja, hogy ki az a Macaulay Culkin. Gyerekként lett híres, imádták a rendezők tehetségét, őt viszont nagyon gyorsan tönkretette ez a korán jött népszerűség. Nem titok, hogy drogfüggővé vált, és az alkoholt sem vetette meg, ezen az sem segített, hogy a karrierje elkezdtett laposodni. Miután azonban függővé vált, már egyetlen szerep sem találta meg.

Whitney Houston

Whitney Houston Forrás: Getty Images

Az egyik legnagyobb énekesnő volt Whitney Houston, nem csoda, hogy elképesztő rajongótábora volt. Egyszerűen imádták őt az emberek, ám mégis drogokhoz nyúlt. Aa csodás karrier súlya is nyomta a vállát, de a házassága sem volt fehptlen. Kapcsolatuk egykori férjével rendkívül hullámzó volt: nagyívű érzelmek és mélypontok jellemezték, valamint féktelen drogos bulik, amik végül az énekesnő életébe kerültek.

Nick Nolte

Nick Nolte Forrás: Northfoto

A 76 éves sztár ma már lecsillapodott, de volt idő, amikor két végéről égette a gyertyát, ami meg is látszik rajta. Karrierjének csúcspontja a '80-as évek végén volt, utána azonban már csak a drogok és az alkohol okozott neki örömet. Egyre lejjebb csúszott ebben a gödörben, és az ezzel járó sikertelenség csak még mélyebbre taszította. A szerepei helyett arról lett híres, hogy rá sem lehet ismerni, annyira lepukkant!

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Forrás: Northfoto

Ő szintén kislány volt még, amikor beindult a karrierje, karizmatikus megjelenése, gyönyörű mosolya és elképesztő tehetsége miatt imádtak vele filmet készíteni. Ő azonban egy idő után inkább a bulizást preferálta, és elkezdett elindulni azon az úton, amin oly sok gyereksztár: teljesen lezüllött, az ivás és a drogozás töltötték ki a mindennapjait. A filmgyártók pedig szépen lassan elpártoltak mellőle: mostanában már egyáltalán nem szerepel filmekben.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst Forrás: Northfoto

Egy szemvillantás alatt robbant be Hollywoodba kislányként Kirsten Dunst, méghozzá az Interjú a vámpírral című filmmel. Tom Cruise és Brad Pitt oldalán csodálatos alakítást nyújtott, ő igazán nagyságra volt ítélve. Még sok jó szerepet kapott, de aztán elindultak a pletykák drogfüggőségéről és depressziójáról. A dolog odáig fajult, hogy karrierje csúcspontja máris a háta mögött van, pedig még csak 35 éves. Olyan magasra már soha nem fog jutni, mint gyerekként, de nem veszett el végleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.