Kártérítést kapott az ikrei miatt Madonna

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
kártérítés Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna korábban berepelte az Associated Newspapers brit kiadócsoportot, de hamar pont került az ügy végére. 

Az 58 éves énekesnő még januárban perelte be a kiadót, - amelyhez a DailyMail is tartozik- miután nyilvánosságra hozták a malawi ikerlányok örökbefogadási kérelmének részleteit azelőtt, hogy az afrikai hatóságok döntöttek volna az ügyben.

Madonna örökbefogadott ikerlányai, Stella és Esther Forrás: Instagram/Madonna

A brit lap nyilvánosságra hozta a gyermekek nevét, korát, nemét és azt is, hogy árvaházban nevelkedtek.

Mivel akkor még nem Madonna volt a hivatalos gyámjuk, ezért a sztár nem tudta őket megvédeni a nyilvánosság és a hírverés káros hatásaitól, már pedig véleménye szerint az Associated Newspapers veszélyeztette az örökbefogadás sikerességét. Ami nagyban befolyásolhatta volna a sztár családja, illetve a két kislány jövőjét is.

A meghallgatás után a kiadó kártérítést ajánlott fel, amit Madonna elfogadott, de nem azért, hogy zsebre vágja. A pénzt automatikusan

annak a gyerekkórházi részlegnek adományozta,

amelyet ő alapított Malawiban - írta meg az IrishNews.

Megmutatta örökbe fogadott ikerlányait Madonna

Madonna két kislány örökbefogadására kapott engedélyt Malawiban, és már posztolta is az első képeket legújabb gyermekeiről. Elképesztően aranyos a két kislány: Fotó!

Kiss Ramóna vicces videót posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170729-kiss-ramona-vicces-videojan-nevet-az-egesz-internet.htmlKiss Ramóna megvillantotta a humorosabb énjét: mindenki jól szórakozott a vicces videóján. TV + SztárokOrigoChester Bennington özvegye, Talinda szívszorító közleményt adott kihttp://www.life.hu/sztarok/20170729-chester-bennington-ozvegye-talinda-bennington-kozlemenyt-adott-ki.htmlChester Bennington halála után először szólalt meg az özvegye, Talinda Bennington. Az asszony szívbemarkoló közleményt jutatott el a The Rolling Stones magazinnak. TV + Sztárok--Akkor és most sorozat a Való Világ 3 sztárjairól http://www.life.hu/sztarok/20170729-igy-neztek-ki-akkor-es-most-a-valo-vilag-egykori-sztarjai.htmlNem mindennapi fotósorozat került napvilágra a Való Világ 3. szériájának sztárjairól: így néztek ki akkor, és így festenek most. TV + Sztárok--Hosszú Katinka milliókat kaszál termékeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-hosszu-katinka-milliokat-keres-a-termekeivel.htmlHosszú Katinka a világ egyik, ha nem a legsikeresebb úszónője. A medencében teljes testhosszal vezet társai előtt. Ám úgy tűnik, nem csak a vízben nyerő az Iron Lady.... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Katát megtámadták egy buliban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-sarka-katat-megteptek-video.htmlSarka Kata és Kulcsár Edina Kasza Tibi új műsorában vendégeskedett. A szépségkirálnyő durva történetet mesélt a celebmamiról... TV + SztárokOrigoÚjabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-michael-schumacher-allapotarol-meselt-david-coulthard.htmlMichael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.