Hosszú Katinka milliókat kaszál termékeivel

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Iron Lady Hosszú Katinka brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a világ egyik, ha nem a legsikeresebb úszónője. A medencében teljes testhosszal vezet társai előtt. Ám úgy tűnik, nem csak a vízben nyerő az Iron Lady....

Hosszú Katinka a Magyarországon megszervezett vizes vb legnagyobb sztárja. Ezt nem csak az bizonyítja, hogy amikor kilép az arénába emberek ezrei skandálják a nevét és szurkolnak neki, hanem az is, hogy az Iron Lady-s termékeit viszik mint a cukrot. A sztárúszó sajtófőnőke, Tóth Fanni a Borsnak elárulta, hogy valóban nagyon kelendőek a sajátmárkás kiegészítők, sőt azt is elmondta, mik fogynak a legjobban.

Hosszú Katinka termékeit viszik mint a cukrot Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Valóban nagyon népszerűek a termékeink, most a vb idején megduplázódott a forgalmunk. Ez részben annak is köszönhető, hogy most nemcsak webshopon keresztül lehet rendelni, hanem boltunk is van a Duna Arénánál. Ezáltal pedig elérhetőbbek a termékek - ecsetelte a sajtós-A Katinka és Shane babákat nagyon szeretik, ezenkívül a sapkák és a nemzeti színű tapsrudak is népszerűek. Ami meglepő, hogy bár a helyszínen nem árulunk pólókat, mégis rengeteget adtunk el belőle. A hátizsák is roppant kelendő."

Bár a sajtófőnök nem árulhatta el, mekkora bevételt hoztak a termékek, a Bors a megsaccolt eladási szám után kiszámolta, hogy

kb. 40 milliót hozott a konyhára a vb csak a sapkákból és pólókból Katinkáék konyhájára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.