Először mesélt az Operettszínházból való kirúgásáról Muri Enikő

Muri Enikő Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes-színésznőt egy TV2-es műsor, az Ázsia Expressz miatt menesztették tavasszal a teátrumból. Enikő elmondta, a főigazgató akkor e-mailt írt neki, hogy elveszik a szerepeit és többé be se kell mennie. Az énekesnő 2013-ban csatlakozott Kerényi Miklós Gábor társulatához, most pedig arról is beszélt, hogy senki sem búcsúzott el tőle.

"Még azok a kollégák sem, akikkel azt hittem, jóban voltam. Először rossz érzés volt, de mára feldolgoztam. A rengeteg elfoglaltságom mellett nem érzem hiányát az Operettszínháznak, viszont hálás vagyok a rendezőimnek és KERO-nak, sokat tanultam tőlük" – mondta Enikő a Blikknek.

" Nyolcat emlegettek, de három Marie Antoinette-előadás miatt rúgtak ki. Az Ázsia Expressz maximum öt hétig tartott. Bementem KERO irodájába, elmondtam, hogy nekem fontos ez a műsor, megölelt és azt mondta, vigyázzak magamra. A színház fenntartja a változtatás jogát, javasoltam, hogy hozzuk előrébb vagy toljuk el az előadásokat, azt mondták, szó sem lehet róla. Én is ugrottam be más helyett, és engem is segítettek már ki. Polyák Lilla vette vissza a szerepet. Annak idején miattam került ki a Marie Antoianette-ből mások döntése miatt, amin annyira megsértődött, hogy nekem azt mondta, 'nincs az a pénz, amiért újra elvállalná' " – tette hozzá.

Forrás: Muri Enikő

Az énekesnő szavaira a színház is reagált: "Enikő nyilatkozatából kiderül, hogy ennyi év után sem érti a színház működését. A nézők megvették a jegyeket, nem tudunk műsort változtatni senki miatt. Ha van váltója egy előadásban, akkor is az országban kell lennie, valamint az új előadás főszereplője nem töltheti a próbafolyamat első négy hetét külföldön. Antoinette szerepét, Polyák Lilla nem miatta, hanem más elfoglaltsága miatt mondta vissza. A félreértést akkor is Enikő rossz kommunikációja okozta. Örülünk, hogy ilyen csodálatos szériával búcsúzott a Marie Antoinette Polyák Lillával a címszerepben, Enikő is sok szép estét töltött az Operettszínház színpadán, erre emlékezzünk" - közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.