Demcsák Zsuzsa vízilabda döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
DemcsáK Zsuzsa csalással vádolta a bírókat...

A hétvégén rendezték meg a vizes vb egyik legizgalmasabb meccsét, a vízilabda döntőt, melyben a magyarok a horvátokkal csaptak össze. Természetesen a fél ország várta lélegzetvisszafojtva, hogy vajon világbajonokok leszünk-e, ám sajnos a csapat teljesítménye az ezüstre volt elég. Demcsák Zsuzsa, mint lelkes szurkoló szintén csalódott volt és ezt közösségi oldalán is kifejtette:

szerinte csaltak a bírók a mérkőzésen,

és ellenünk fújtak, de természetesen azért az ezüstnek és a fiúk teljesítményének is nagyon örült.

A poszt azóta már lekerült Zsuzsa Facebook oldaláról, ám a Bors szerint a kommentelők nem igazán értettek egyet a műsorvezető álláspontjával. Szerintük a horvátok kétségtelenül jobban voltak, és nem bírói mulasztás vagy csalás miatt vertek meg minket.

Demcsák Zsuzsa szerint csaltak a bírók a vébén Forrás: tv2

„Zsuzsi, nagyon fáj ez minden igaz magyarnak. De valljuk be, jobbak voltak. Nem a bírókon ment el"

Volt olyan véleményformáló is, aki kicsit erősebb szavakkal fejezte ki véleményét:

„Közszereplő létedre leülhetnél a s***edre,

és nem minősítenéd egész Magyarországot egy ilyen mondattal"

Patrick Duff, a Dallas egykori sztárja már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-patrick-duffy-ra-ra-sem-ismerni-foto.htmlAz egykori sikersorozat, a Dalla sármos Bobby-ja ma már csak árnyéka régi önmagának... TV + Sztárok--A világ legnagyobb mellű nője szén fekete lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-a-vilag-legnagyobb-mellu-noje-fekete-lett-foto.htmlMartina Big arról híres, hogy óriási mellekkel van megáldva. Illetve csak volt, ugyanis ma már más miatt is beleég az emberek tudatába.... TV + SztárokOrigoDespacitóra táncolt a magyar úszónő, Molnár Flóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-molnar-flora-uszo-despacitora-tancolt-video.htmlA Despacito az idei vizes vb-re is befurakodott: így rázta rá a magyar úszónő, miután kijött a medencéből.TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita egy hatalmas macit ölel- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-debreczeni-zita-medvet-olel-foto.htmlDebreczeni Zita különleges személlyel szelfizett- felrobbant az oldala...TV + SztárokOrigoTücsi kerek popsit villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-tucsi-kerek-feneket-villantott-foto.htmlTücsi, a Sláger Tv szexi angyala nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott... TV + SztárokOrigoVajna Timi Stallonéval és Schwarzeneggerrel fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170729-vajna-timi-vilagsztarokkal-pozolt.htmlVajna Timi igazi hollywoodi luxuséletet él: csodás helyen lakik, isteni ruhákat vásárol és még világsztárok is színesítik a baráti körét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.