Gaál Noémit átvágták az első randiján: nagyot csalódott

Forrás: tv2 -
randi Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémit ma már nem lehetne átejteni, de volt idő, amikor nem volt olyan tapasztalt. Az első szerelme például két vasat tartott a tűzben, amivel Noémi az iskolai bálon szembesült! Nagy csalódás volt ez az időjós számára.

Az első szerelem lehet örömteli, vagy fájdalmas, de mindenképpen megmarad az emlékezteünkben. Gaál Noémi számára nem tündérmese volt, hanem kiváló tanulópénz! Nagy csalódás érte ugyanis: a fiúja egy másik lányt is elhívott a bálba rajta kívül, vagyis két vasat tartott a tűzben. Noémi pedig ezt egy életre megjegyezte.

Gaál Noémit átverték Forrás: tv2

Nagyot csalódtam, mégis idő kellett ahhoz, hogy rávegyem magam arra, hogy elküldjem.

Borsnak

Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!

Gaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Alekosz kifejtette véleményét az óriás toronyugrásról: összevissza beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170731-alekosz-kifejtette-velemenyet-az-orias-toronyugrasrol.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Alekosz szereti kifejteni a véleményét még olyan dolgokról is, amikről nincs fogalma. Ezt újfent bebizonyított az óriás toronyugrásról írt hosszú posztjában: fájlalta, hogy őrzik a versenyzők testi épségét... TV + Sztárok--Hosszú Katinka a vasárnapi öröm után Moszkvába indul a világkupárahttp://www.life.hu/sztarok/20170731-hosszu-katinka-moszkvaba-indul-a-vasarnapi-orom-utan.htmlHosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen egyszerűen nem volt ellenfele. Az úszónő nagyon elfáradt a végére, de mint mondta, ez volt az a pillanat, amiért eddig harcolt és dolgozott. És nem áll le, ma tovább utazik Moszkvába a világkupára. TV + Sztárok--Szilágyi János a halálra készül?http://www.life.hu/sztarok/20170731-szilagyi-janos-szerint-kozel-a-veg.htmlSzilágyi János, legendás televíziós személyiség Azurák Csabának adott interjút, amelyben elárulta, hogy bizony nehezen éli meg, hogy eljárt felette az idő és öregségére semmi dolga sincs. TV + Sztárok--Oszter Sándor nem békül lányával, Oszter Alexandrávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170731-oszter-sandor-es-lanya-kozott-nincs-beke.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra továbbra sem beszélnek egymással. A színész kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerint elcsalták a bírók a vízilabda döntőthttp://www.life.hu/sztarok/20170731-demcsak-szerint-csaltak-a-birok-a-vizilabda-donton.htmlDemcsáK Zsuzsa csalással vádolta a bírókat... TV + Sztárok--Szexképek miatt kellett magyarázkodnia Bárdosi Sándornakhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-szexkepek-miatt-kellett-magyarazkodnia-bardosi-sandornak-a-felesege-elott.htmlIdőről időre felajánlkoznak nők Bárdosi Sándornak. Az olimpikon birkózót mindez hidegen hagyja, de nemrég kínos helyzetbe kerül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.