Oszter Sándor nem békül lányával, Oszter Alexandrával

Forrás: MTI/Beliczay László -
Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és lánya, Alexandra továbbra sem beszélnek egymással. A színész kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban.

Oszter Sándor és szintén színész lánya, Alexandra a közelmúltban a nyilvánosság előtt vesztek összeegymással. A hírek szerint a kiváltó ok Alexandra vőlegénye, Popovics Tamás, egykori ökölvívó, jelenleg író, akit nagyon nem kedvelnek a színésznő szülei. A közösségi oldalaikon igen durván elfajult a vita és a sárdobálás, melyből kiderült, hogy Oszter Sándor egy ominózus vacsora alatt borult ki lánya választottjára, aki a vacsoravendégeknek nem illően szólt, sőt lejáratta az egész családot. Szerinte a férfi nem való lányához és egyáltalán nincs keresnivalója a családban. A csatározásba beszállt Donetalla, az édesanya, valamint Tamás, Alexandra vőlegénye is. Nem tudni, mikor kerül pont az ügy végére, ám a Blikk interjújából az derül ki, hogy Oszter nem békül lányával...

Oszter Sándor nem békül lányával Forrás: MTI/Beliczay László

"Azóta sem beszéltünk,

nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet.

A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.