Céline Dion a 17 évvel fiatalabb háttértáncosával, Pepe Munozzal kavarhat

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega -
Pepe Munoz Céline Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Céline Dion férje egy éve távozott, úgy tűnik, az énekesnőnek ennyi idő kellett ahhoz, hogy új társat találjon. Azt beszélik, hogy 32 éves háttértáncosával kavar!

Céline Dionnak borzalmas év van a háta mögött, hiszen elveszítette szeretett férjét, René Angélilt hosszú betegség után. Az énekesnő teljesen összetört a veszteségtől hiába számítotak rá már egy ideje, hogy el fog jönn az a pillanat. Céline maga alá került, pedig még nem szabad elengednie az életét, hiszen csak 49 éves: kijár neki a boldogság.

Céline Dion Pepe Munoz Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega

Azt beszélik, hogy meg is találta, méghozzá a háttértáncosa személyében. A híresztelések szerint Céline Dion nagyon jól érzi magát a fiatal fiú társaságában: Pepe Munoz 17 évvel fiatalabb az énekesnőnél, de mint tudjuk, a kor nem számít! Nemrég Párizsban jártak együtt, karöltve néztek szét a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.