Az orosz riporternek élő adásban húzott be egy részeg ejtőernyős - Videó!

Forrás: Youtube -
elő adás orosz riporter részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsétlen bejelentkezésből van bőven, de az orosz riporteré viszi a prímet: neki behúzott egy részeg annyira, hogy eltört az állkapcsa. Mindezt persze élő adásban!

Nem volt sok ideje a Nikita Razvozzhayev nevű riporternek arra, hogy elmondja mondandóját az élő bejelentkezésben, ugyanis gyorsan akadt egy „technikai" problémája. A tudósító a moszkvai Gorky Parkból jelentkezett be, és az ejtőernyősöket dicsőítette volna, de sajnos ez nem jött össze. Alig kezdett bele a mondandójába, máris megzavarta egy részeg ejtőernyős.

Nagyon eltalálta a részeg ejtőernyős a riportert Forrás: Youtube

A riporter rászólt, de ez az, amit nem kellett volna, a férfi ugyanis nem tűrte, hogy csendre utasították. Fogta magát, és egy hatalmasat behúzott a tudósítónak. Itt gyorsan meg is szakították a bejelentkezést, és visszaadták a szót a stúdiónak. Később kiderült, hogy Nikita Razvozzhayev állkapcsa eltört a hatalmas ütéstől - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.