Őszintén mesélt a magánéletéről Nádai Anikó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó elárulta: nagyon boldog az új kapcsolatában, de azért nem akarja elsietni a dolgokat. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Nádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt.

Ám a sztáranyuka tavasszal újból szerelemre lelt, és már hónapok óta boldog párkapcsolatban él. Bevallotta, hogy sok jó élményben van része, de ennek ellenére lassabb tempóval haladnak, mert Anikónak időre van szüksége a bizalomhoz:

Nádai Anikó a párkapcsolatáról és a szokásairól is mesélt Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Alapvetően nehezen nyitok mások felé, és idő kell, hogy kialakuljon a bizalmam. Most jól érzem magam, boldog vagyok. Tamás szerencsére kócosan, és pizsamában is szeret (...)"

A fiatal szépség azt is elárulta, hogy rendkívül fázós, ezért olyan helyre mentek nyaralni, ahol jó meleg van, és sokat süt a nap:

"Kizárólag a melegben érzem jól magam, mert fázós vagyok. Még hőségben is zokniban alszom, ami tudom, hogy rettentően libidóromboló. Gyerekként jártam Horvátországban, felnőttként most tértem vissza először a páromal, akivel öt napot töltöttünk Vodicében" - írta meg a hot!Magazin.

Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda, nekünk sem sikerült: Videó!

L.L. Junior 7 millióval tartozik volt párjának: a bíróság a jogdíjából vonja lehttp://www.life.hu/sztarok/20170803-l-l-junior-7-millioval-tartozik-volt-parjanak.htmlL.L. Juniort sok pénzzel segítette volt párja, amit az énekes nem fizetett vissza. Az ügy bíróság elé került, de a zenész a jogerős ítélet ellenére nem fizetett. A Kúriához fordult, de ott sem adtak neki igazat: a jogdíjából fogják levonni a tartozását. TV + Sztárok--Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere elérkezett a vagyon elosztáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-nemcsak-karoly-es-darvasi-ilona-a-vagyonon-osztozkodnak.htmlNemcsák Károly és Darvasi Ilona 21 év házasság után költözött külön tavaly februárban, a válópert a férj indította el. Most a híresztelések szerint kényes ponthoz érkeztek: a vagyon elosztása következik. TV + SztárokOrigoPucér fotó a 45 éves Sofia Vergaráról (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170803-pucer-kepen-sofia-vergara.htmlAz első olyan címlappal jelent meg a Women's Health magazin, amelyen teljesen meztelen a híresség. A Modern család sorozat 45 éves sztárja, Sofia Vergara vállalta a felkérést.TV + Sztárok--Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-balhe-zambo-jimmy-sirja-miatt.htmlOrigoBeteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-beteges-rajongo-zaklatja-a-magyar-sztarpart.htmlMajdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára. TV + SztárokThinkstockJakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.