Ördög Nóra kisfia, Nánási Vencel 3 éves lett: ilyen tortát kapott - Fotó!

Forrás: instagram/ordognora -
Nánási Vencel Ördög Nóra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Vencel már a harmadik születésnapját ünnepli, nagyon gyorsan telik az idő! Persze idén is lesz bulija, a tortáját pedig a nővére díszíti.

Ördög Nóráék sokat küzdöttek azért, hogy gyermekeik legyenek, nem csoda, ha büszke szülőként minden boldog pillanatról beszámolnak a közösségi oldalaikon. A mai egy igazán különleges nap az életükben, hiszen ezen a napon született meg a második csodájuk: Nánási Vencel.

Nánási Venci már 3 éves! Forrás: instagram/ordognora

Venci már a harmadik születésnapját ünnepli, és persze a bulija nem maradhat el. Idén a torta elkészítésében már nővére, Mici is segédkezett, gyönyörűen feldíszítette öccsének a szülinapi édességet. Most ugyan nem autósat kap, mint a második születésnapján, de bizonyára panaszkodni nem fog Venci! Boldog születésnapot!

L.L. Junior 7 millióval tartozik volt párjának: a bíróság a jogdíjából vonja lehttp://www.life.hu/sztarok/20170803-l-l-junior-7-millioval-tartozik-volt-parjanak.htmlL.L. Juniort sok pénzzel segítette volt párja, amit az énekes nem fizetett vissza. Az ügy bíróság elé került, de a zenész a jogerős ítélet ellenére nem fizetett. A Kúriához fordult, de ott sem adtak neki igazat: a jogdíjából fogják levonni a tartozását. TV + Sztárok--Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere elérkezett a vagyon elosztáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-nemcsak-karoly-es-darvasi-ilona-a-vagyonon-osztozkodnak.htmlNemcsák Károly és Darvasi Ilona 21 év házasság után költözött külön tavaly februárban, a válópert a férj indította el. Most a híresztelések szerint kényes ponthoz érkeztek: a vagyon elosztása következik. TV + SztárokOrigoPucér fotó a 45 éves Sofia Vergaráról (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170803-pucer-kepen-sofia-vergara.htmlAz első olyan címlappal jelent meg a Women's Health magazin, amelyen teljesen meztelen a híresség. A Modern család sorozat 45 éves sztárja, Sofia Vergara vállalta a felkérést.TV + Sztárok--Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-balhe-zambo-jimmy-sirja-miatt.htmlOrigoBeteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-beteges-rajongo-zaklatja-a-magyar-sztarpart.htmlMajdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára. TV + SztárokThinkstockHajdú Péter adja Bochkor Gábor milliós fizetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ettol-a-sztartol-kapja-millios-gazsijat-bochkor-gabor.htmlHajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.