Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó!

fotó szerelem Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gábor és egykori kedvese, Sydney van den Bosch, 2 év után szakítottak tavaly márciusban. A fiatal színész állítólag még élni szeretett, ezért ért véget a viszony.

Azóta pedig szabad prédaként tengette a napjait a sztár, akit rengeteg rajongó keres meg, és számtalan szép lány szeretne megismerni. Ám most úgy tűnik, hogy valakin megakadt a Jóban rosszban egykori színészének szeme, és már egy fotót is posztolt a lányról.

#wedontneedattention #kevesebbtobb

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsiak voltunk arra, hogy valóban szerelemről van-e szó, és hogy ki a szerencsés illető, de a színész egyelőre nem akart erről nyilatkozni:

"Köszönöm a kérdést, de ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni. Egyébként a kép otthon készült, pihenek és nagyon jól érzem magam" - mondta a Ripostnak Gábor.

Félmeztelenül pózolt Baronits Gábor - Fotó!

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a fiatal színész sok időt tölt edzéssel, sőt, néha már túlzásba is vitte a kondizást: volt időszak, mikor heti ötször testedzett, aminek következtében komoly egészségügyi gondjai lettek, de azért a fotóját elnézve, mégis csak van haszna a sok mozgásnak.

Kasza Tibi megijedt játékosától, volt barátnőjének hitte - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170803-kasza-tibi-megijedt-jatekosatol-volt-baratnojenek-hitte.htmlKasza Tibinek nemvárt stresszel kellett szembenéznie új műsorában: volt barátnőjének hitte az egyik kortalan játékosát, és megállt benne az ütő. TV + SztárokOrigoL.L. Junior 7 millióval tartozik volt párjának: a bíróság a jogdíjából vonja lehttp://www.life.hu/sztarok/20170803-l-l-junior-7-millioval-tartozik-volt-parjanak.htmlL.L. Juniort sok pénzzel segítette volt párja, amit az énekes nem fizetett vissza. Az ügy bíróság elé került, de a zenész a jogerős ítélet ellenére nem fizetett. A Kúriához fordult, de ott sem adtak neki igazat: a jogdíjából fogják levonni a tartozását. TV + Sztárok--Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere elérkezett a vagyon elosztáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-nemcsak-karoly-es-darvasi-ilona-a-vagyonon-osztozkodnak.htmlNemcsák Károly és Darvasi Ilona 21 év házasság után költözött külön tavaly februárban, a válópert a férj indította el. Most a híresztelések szerint kényes ponthoz érkeztek: a vagyon elosztása következik. TV + SztárokOrigoPucér fotó a 45 éves Sofia Vergaráról (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170803-pucer-kepen-sofia-vergara.htmlAz első olyan címlappal jelent meg a Women's Health magazin, amelyen teljesen meztelen a híresség. A Modern család sorozat 45 éves sztárja, Sofia Vergara vállalta a felkérést.TV + Sztárok--Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-balhe-zambo-jimmy-sirja-miatt.htmlOrigoBeteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-beteges-rajongo-zaklatja-a-magyar-sztarpart.htmlMajdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.