Stohl Luca párkapcsolatáról mesélt egy jósnő: Videó!

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Stohl Luca jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fem3 Café mai adásában egy jósnő vendégeskedett, aki nem csak a nézők, hanem Stohl Luca jövőjével is foglalkozott. 

Nyilván, mindenki szeretné tudni, hogy mi vár rá a jövőben, és azt is, hogy mi történt vele a múltban. Radics Ágnes azért érkezett a stúdióba, hogy minél több kérdésre tudjon válaszolni. Kiváncsiságból Stohl Luca is megadta a személyes adatait, amelyekből Ágnes sok mindent kikövetkeztetett:

Stohl Luca számára izgalmas jövőt jósolnak Forrás: TV2

Például azt, hogy Luca és az édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra, de Lucában erősebb a hivatástudat. Azt is elárulta neki a jósnő, hogy lehetősége lesz külföldön élni, de nem kötelezően, ő döntheti majd el.

Sőt, az is kiderült, hogy a külföldi életet a párjával valósíthatja majd meg, ugyanis Luca és a párja között nagyon erős érzelmi szálak húzódnak. Ez annak is köszönhető, hogy ez már

a negyedik reinkarnációs találkozásuk,

de korábban nem csak szerelmes, hanem apa-lánya viszonyban is voltak.

Őszinte vallomást posztolt Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20170804-hosszu-katinka-oszinten-vallott-a-kozossegi-oldalan.htmlHosszú Katinka vegyes érzelmekkel fogadta a hírt, mely szerint állomásonként csak négy számban versenyezhet. Őszinte vallomást tett közzé az oldalán. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzt gondolja Gianni a házasságról http://www.life.hu/sztarok/20170804-ez-gianni-annoni-velemenye-a-hazassagrol.htmlA híres olasz férfi már többször is elárulta, hogy Zita előtt soha nem gondolt komolyabban a házasságra, de aztán mégis csak férj lett belőle. Most pedig elárulta, hogy mit gondol a házasságról. TV + SztárokOrigoMegalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Rékasi Károly ügye még messze van a befejezéstől http://www.life.hu/sztarok/20170804-nem-tud-lezarulni-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly balesetének felgöngyölítése jóval több időt vesz igénybe, mint ahogy arra a többség számított. De a színész még így is azt mondja, nagyon sok mindent nem ért. TV + Sztárok--Pásztor Anna medencés fotójától kiborultak az anyukák http://www.life.hu/sztarok/20170804-pasztor-annat-megtamadtak-az-atomanyak.htmlBizony, Pásztor Anna egy egyszerű medencés fotóval is képes volt kiakasztani az anyukákat. Pontosabban, a véresszájú atomanyákat. De miért? TV + SztárokOrigoVietnámi fiáról mesélt Bayer Ilona http://www.life.hu/sztarok/20170804-bayer-ilona-a-vietnami-fiarol-meselt.htmlEddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.