Megalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberét

Forrás: MTI/Komka Péter -
Bikini zenekar D. Nagy Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. 

"Alig jutottunk be a rendezvényre! Odaértünk a bejárathoz, ahol rendkívül udvariatlan személyzet fogadott bennünket. Egy durva ember közölte, hogy ott aztán nem megyünk be! Elküldött bennünket a két kilométerrel arrébb lévő parkolóhoz, aztán sétálhattunk vissza a bejárathoz. Úgy bánnak a magyar fellépőkkel, mint a kutyákkal. Felháborító! Soha nem követeltem meg, hogy a tenyerükön hordozzanak, de az alapvető tisztelet megjárna" - nyilatkozta D. Nagy a Ripostnak.

Forrás: MTI/Komka Péter

Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoVV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170801-cukorbetegnek-adja-ki-magat-schobert-norbi.htmlA tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? TV + Sztárok--Ugyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20170730-ugyanazzal-a-novel-csalatak-meg-sarka-katat-es-kulcsar-edinat.htmlKasza Tibi műsorában mesélte el Sarka Kata és Kulcsár Edina, hogy ugyanazzal a nővel csalták meg őket exeik. TV + SztárokOrigoHazatér Budapestre Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170730-hazater-budapestre-vajna-timea.htmlFelcuccolta a macskáit, és hazatér Amerikából Vajna Timi. Legalábbis a Facebook-posztjai erre engednek következtetni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.