Rékasi Károly ügye még messze van a befejezéstől

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly balesetének felgöngyölítése jóval több időt vesz igénybe, mint ahogy arra a többség számított. De a színész még így is azt mondja, nagyon sok mindent nem ért. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a rendőrség szakértők bevonásával próbál pontot tenni Rékasi Károly motorbaleset-ügyének végére. A hatóságok nemrég nyilatkoztak is a témával kapcsolatban, Károly mégsem ért egy csomó mindent az eljárás kapcsán:

"A büntetőeljárás során a tényállás teljes körű tisztázása érdekében szükséges volt több szakértő bevonása a sérülések és a baleset bekövetkezésének vizsgálata céljából, így a nyomozás jelenleg is folyamatban van. Az ügyben egy főt hallgattak ki gyanúsítottként" - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Rékasi Károlynak nem volt könnyű elfogadni a történteket, ráadásul még mindig nem született döntés az ügyében Fotó: Marton Szilvia/Origo

De a sztárapukának még így is megválaszolatlan kérdései vannak:

(...) "Hogy van az, hogy valaki egyszer elmondja, hogy hibás, aztán meg mégsem emlékszik arra, hogy mi történt, és visszavonja a vallomását? Hogy állíthat egy ember ugyanarról a dologról egymással teljesen ellentétes dolgokat? És ha ezt teszi, hogyan vehető komolyan a későbbi nyilatkozata? Nem tudom, hol tart most az ügyem, nem kaptam semmilyen behívót vagy értesítést, sokszor olyan érzésem van, mintha elfeledkeztek volna róla."

Ám a számtalan megpróbáltatás, az egészségügyi gondok, az anyagi nehézségek és a tehetetlenség megedzette Károly lelkét, így ő már elfogadta a helyzetet, és igyekszik a jövőjére koncentrálni:

„Már rég feladtam, hogy harcoljak, elfogadtam, hogy nem tudok csinálni semmit, ez már nem rajtam múlik, csak várom a következő papírokat. Egyik nap a parkolóban odajött hozzám egy ember, és megkérdezte, hogy kérdezhet-e valamit. Ő fogta meg a leginkább a lényegét az egésznek. Azt kérdezte, hogy lehet ezt az egészet ép ésszel kibírni? A választ én sem tudom, csodálom, hogy eddig így sikerült. Az biztos, hogy egy jó adag derű kell az elviseléséhez, anélkül nem megy" - írta meg az Origo.

Vietnámi fiáról mesélt Bayer Ilona http://www.life.hu/sztarok/20170804-bayer-ilona-a-vietnami-fiarol-meselt.htmlEddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. TV + SztárokOrigoÍgy vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoMeghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170803-meghalt-robert-hardy.html91 éves korában meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárja. TV + Sztárok--Csodás női lábakról posztolt Baronits Gábor: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170803-vegtelen-labakrol-posztolt-baronits-gabor.htmlHoppá! Elrabolták a sztár szívét? De vajon ki a szerencsés? TV + Sztárok--Az orosz riporternek élő adásban húzott be egy részeg ejtőernyős - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170803-az-orosz-riporternek-elo-adasban-huzott-be-egy-reszeg-ejtoernyos.htmlSzerencsétlen bejelentkezésből van bőven, de az orosz riporteré viszi a prímet: neki behúzott egy részeg annyira, hogy eltört az állkapcsa. Mindezt persze élő adásban! TV + Sztárok--Ezt tervezi Klapka György kitagadott fia az örökségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-klapka-gyorgy-kitagadott-fia-ezt-tervezi-az-oroksegevel.htmlKlapka György kitagadott fia már nem haragszik apjára a történtek miatt, végül is minden a helyére került: ő is kapott az Aranyember vagyonából, és elárulta, mit tervez az örökséggel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.