Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup úgy gondolja, Katinkát nem becsülik eléggé hazánkban. És abban is biztos, hogy minden más lenne, ha amerikai úszó lenne. 

Ahogy azt már megírtuk, Hosszú Katinka nemrég egy Facebook posztban öntötte ki a szívét, mikor megtudta az új szabályt, mely szerint mostantól állomásonként csak négy számban indulhat. A terjedelmes posztja több, mint húszezer lájkot és elképesztően sok hozzászólást kapott.

Most pedig Shane is "tollat ragadott", mert úgy véli, igazságtalan döntést hoztak a feleségével szemben, és erről le is írta a véleményét a közösségi oldalán:

"Megszakad a szívem, mert azt kell látnom, hogy az úszósport egyáltalán nem tiszteli Katinkát. Akkor is ez a véleményem, ha utálni fogtok érte, de ha Katinka amerikai sportoló lenne, ez mind nem történhetne meg vele. Sőt inkább az egekig dicsőítené a sportág. Lehet erről vitatkozni, de belül mindenki tudja, hogy ez az igazság"

Ezt gondolja Gianni a házasságról http://www.life.hu/sztarok/20170804-ez-gianni-annoni-velemenye-a-hazassagrol.htmlA híres olasz férfi már többször is elárulta, hogy Zita előtt soha nem gondolt komolyabban a házasságra, de aztán mégis csak férj lett belőle. Most pedig elárulta, hogy mit gondol a házasságról. TV + SztárokOrigoMegalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Rékasi Károly ügye még messze van a befejezéstől http://www.life.hu/sztarok/20170804-nem-tud-lezarulni-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly balesetének felgöngyölítése jóval több időt vesz igénybe, mint ahogy arra a többség számított. De a színész még így is azt mondja, nagyon sok mindent nem ért. TV + Sztárok--Pásztor Anna medencés fotójától kiborultak az anyukák http://www.life.hu/sztarok/20170804-pasztor-annat-megtamadtak-az-atomanyak.htmlBizony, Pásztor Anna egy egyszerű medencés fotóval is képes volt kiakasztani az anyukákat. Pontosabban, a véresszájú atomanyákat. De miért? TV + SztárokOrigoVietnámi fiáról mesélt Bayer Ilona http://www.life.hu/sztarok/20170804-bayer-ilona-a-vietnami-fiarol-meselt.htmlEddig úgy tudtuk, hogy az egykori híradósnak három fia van, de most érdekes infók kerültek napvilágra a sztár családjáról. TV + SztárokOrigoMeghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170803-meghalt-robert-hardy.html91 éves korában meghalt Robert Hardy, a Harry Potter filmek sztárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.